Dertlerimin sonu gelmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sevdiqimsin

nefret ediyorum senden hayat
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
153
11
318
Oncelikle lutfen yanlisim varsa affedin sadece icimi dokmek ve ciddi cevaplar istiyorum.
Cok mutsuzum, gunduzleri maske takip mutlu gozukmeye calisiyorum gecelerde yanlizken gozyaslarim akiyor..
beni anlayan hickimse yok hickimseyede derdimi anlatamiyorum.. Ailem paramparça yanlizca annemle kaliyorum avrupada
babam bosandi gitti baskasiyla evli.. Annem ve babam ask nedir bilmezler ve hayatim onlarin elinde..

Sevdigim var ama kavusamiyorum neden? cunku beni kullaniyormus, avrupa icin beni istiyormus..

3 yildir bir iliskim var ama imkansiz bir ask.. mutlu sonu yok cok aci cekiyorum bu duruma umutlaniyorum oda 1 saniye suruyor
ondan sonra yine gerçekleri dusunurken tekrar agliyorum imkansiz bir askin hayallerini kuruyorum.. ne yapacagimi bilmiyorum

sevgilim avrupada baska bir ulkede ama ogrenci ben burda vatandasim ablalarim 2side bosandi. Buyuk ablam turkiyeden getirdi esini bosandilar cunku oturumunu alip gitti eski esi..
Diger ablam teyze oglumla evliydi oda teyzem onlar araya girdi cunku oglumu neden avrupaya goturmuyorsun diye (oturum / vize sorunu vardi)

Simdide bunlari ailem yasadigi icin benim icinde korkuyorlar (sevgilim ogrenci avrupada ama oturumu yok) tum ailem diyorki
seni kullanacak oturum icin sonrada bosanir senden hickimse razi degil sans bile vermiyorlar tanimak icin.. direk oturumu yoksa gelmesin vermem diyor babam

Ne yapacagim bilmiyorum sevmeseydim zaten devam etmezdim ama ben onu cok seviyorum :43:

Peki sen ne dusunuyorsun sevgilin hakkinda?

Sutten agzi yanmis ailenin mecburen seninde aynisini yasamandan endise ediyolar.
Bizimde cevremizde cok var oturumu ailip ilk isi karisini bosamak olan dengesizler.

Bende esimle tanistigimda ogrenciydi hatta ulkeyi terk etmesi zorunluydu. ama ben oyle gozum kapali asik olmusum ki kendim teklif ettim oturumu benim uzerimden almasini:)

Duyan goren hatta babam bile oturumu alip cekip gider demisti. Bende bazen dusunuyodun yapabilir diye ama onla geciricem gunler daha agir basiyodu.
9 sene oldu evleneli oturumu benim uzerime hala:) istese kendi uzerine alabilir ama dusunmuyo bile.

Demekki herkez ayni degil sen guveniyosan eger denemeye deger gibi.

Peki sen ne dusunuyorsun sevgilin hakkinda?

Sutten agzi yanmis ailenin mecburen seninde aynisini yasamandan endise ediyolar.
Bizimde cevremizde cok var oturumu ailip ilk isi karisini bosamak olan dengesizler.

Bende esimle tanistigimda ogrenciydi hatta ulkeyi terk etmesi zorunluydu. ama ben oyle gozum kapali asik olmusum ki kendim teklif ettim oturumu benim uzerimden almasini:)

Duyan goren hatta babam bile oturumu alip cekip gider demisti. Bende bazen dusunuyodun yapabilir diye ama onla geciricem gunler daha agir basiyodu.
9 sene oldu evleneli oturumu benim uzerime hala:) istese kendi uzerine alabilir ama dusunmuyo bile.

Demekki herkez ayni degil sen guveniyosan eger denemeye deger gibi.

Ilk önce çok teşekkür ederim cevabın için. Ben güveniyorum ona ailemide anlıyorum korkmaları normal ama herkesi ayni sanması bıraz yanlış iyi insanlarda var elbet ben ona güveniyorum ama ailemi heleki babamı nasıl ikna edeceğim hiç şans bile vermiyorlar aşık olduğumu ve 3 yıl çıktığımızı bilseler beni asla ve asla affetmezler hatta babam öldürür. çok çaresizim. Bu arada adına çok sevindim Allah daim etsin mutluluğunu.

Canım sen hangi ülkedesin? Ben ingilteredeyim mesela burdada var öyle hemde çok bu işi ticarete çevirmişler nerdeyse vatandaş olan kızları ayarlamak için yemedikleri nane kalmıyor kırk takla atıyorlar resmen:) ama sonrası maalesef kötü bitiyo oturumunu alan eyvallah deyip çekip gidiyor yani drmrm o ki dikkatli ol yaşın kaç bilmiyorum ama eğer yaşında küçükse acele karar verme çünkü bırda okadar çok varki öyle olanlar türklerede yabancılarada oturum için yapıyorlar işte sonra olan kadınlara oluyo hele bide çocuk varsada dahada fena dikkatli ol

Annenle babanin bosanma sebebi nedir peki? Ayni sebepse eger annenin korkmasi gayet normal.

Oturumun kisiligi cokta etkileyecegini dusunmuyorum acikcasi.
Bir cok tanidik var oturumu birakip pasaport alan ve hala karisi cocuklari hayatinin merkezinde olan.

En son bi arkadas pasaport alip kocasini bosamayi dusunuyodu, gizlice aldi pasaportu ama bosanmadi:) yapamadi.

Baban eger bir kadin icin sizi biraktiysa bence senin gelecegine bu kadar mudahele etmeye hakki yok.

Annenle babanin bosanma sebebi nedir peki? Ayni sebepse eger annenin korkmasi gayet normal.

Oturumun kisiligi cokta etkileyecegini dusunmuyorum acikcasi.
Bir cok tanidik var oturumu birakip pasaport alan ve hala karisi cocuklari hayatinin merkezinde olan.

En son bi arkadas pasaport alip kocasini bosamayi dusunuyodu, gizlice aldi pasaportu ama bosanmadi:) yapamadi.

Baban eger bir kadin icin sizi biraktiysa bence senin gelecegine bu kadar mudahele etmeye hakki yok.

Babam annemle anlasamadi sonunda aldatti baskasiyla evli simdi. Annem babamda ablamda herkes karsi yani, ve aska inanmazlar
yani ilk once oturumu sorarlar hic sans bile vermiyorlar oturumunu alip bosar seni oturumlu kisiyle olmami istiyorlar
babama karsi asla gelemem cok sinirli ve inatci biridir bosanmis olsada hep hayatima mudahele edecek.

eger oturumu olsaydi kotu biri olsaydi bile verirlerdi okadarki korkuyorlar

Canım sen hangi ülkedesin? Ben ingilteredeyim mesela burdada var öyle hemde çok bu işi ticarete çevirmişler nerdeyse vatandaş olan kızları ayarlamak için yemedikleri nane kalmıyor kırk takla atıyorlar resmen:) ama sonrası maalesef kötü bitiyo oturumunu alan eyvallah deyip çekip gidiyor yani drmrm o ki dikkatli ol yaşın kaç bilmiyorum ama eğer yaşında küçükse acele karar verme çünkü bırda okadar çok varki öyle olanlar türklerede yabancılarada oturum için yapıyorlar işte sonra olan kadınlara oluyo hele bide çocuk varsada dahada fena dikkatli ol

Hollandadayim canim.. evet malesef oyleleri var .. dikkat ediyorum gerckten canim yinede tavsiyelerin icin cok sagol
insallah oyleleri karsimiza cikmaz Allah korusun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X