Oncelikle lutfen yanlisim varsa affedin sadece icimi dokmek ve ciddi cevaplar istiyorum.
Cok mutsuzum, gunduzleri maske takip mutlu gozukmeye calisiyorum gecelerde yanlizken gozyaslarim akiyor..
beni anlayan hickimse yok hickimseyede derdimi anlatamiyorum.. Ailem paramparça yanlizca annemle kaliyorum avrupada
babam bosandi gitti baskasiyla evli.. Annem ve babam ask nedir bilmezler ve hayatim onlarin elinde..
Sevdigim var ama kavusamiyorum neden? cunku beni kullaniyormus, avrupa icin beni istiyormus..
3 yildir bir iliskim var ama imkansiz bir ask.. mutlu sonu yok cok aci cekiyorum bu duruma umutlaniyorum oda 1 saniye suruyor
ondan sonra yine gerçekleri dusunurken tekrar agliyorum imkansiz bir askin hayallerini kuruyorum.. ne yapacagimi bilmiyorum
sevgilim avrupada baska bir ulkede ama ogrenci ben burda vatandasim ablalarim 2side bosandi. Buyuk ablam turkiyeden getirdi esini bosandilar cunku oturumunu alip gitti eski esi..
Diger ablam teyze oglumla evliydi oda teyzem onlar araya girdi cunku oglumu neden avrupaya goturmuyorsun diye (oturum / vize sorunu vardi)
Simdide bunlari ailem yasadigi icin benim icinde korkuyorlar (sevgilim ogrenci avrupada ama oturumu yok) tum ailem diyorki
seni kullanacak oturum icin sonrada bosanir senden hickimse razi degil sans bile vermiyorlar tanimak icin.. direk oturumu yoksa gelmesin vermem diyor babam
Ne yapacagim bilmiyorum sevmeseydim zaten devam etmezdim ama ben onu cok seviyorum