Merhabalar..
3 sene öncesinden bir ilişkim başladı. Beni çok seven biri vardı. Öyle seviyordu ki beni tabi hiç böyle sevilmediğim için ukalalık yapıp onu takmıyordum, istemiyordum. Saçma sapan bir ilişki halini aldı. Askere gidecegini öğrendiğim zaman onunla karşılıklı ağlamıştık.. 3 senenin sonunda bir anda kaçtık ve evlendik. Okulumu ailemi arkamda bıraktım ve onunla gittim. Pişmanlığım yok. Ailemle aram iyi. Kocamla da çok şükür. Fafkındayım ki içten çok derdi var. Bende psikolojik destek alıyorum bu olaylar yüzünden. Inanin çok zor dönemlerden geçtim. Ona nasıl yardımcı olabilirim? Bende iyi değilim. Hep yanında oldugumu ona hissettirmek istiyorum. Akıl veriiinn lütfeenn. Durup dururken birbirimizin ağlamalarına şahit oluyoruz bu durum beni rahatsız ediyor
Sessiz sakin hafta sonu kaçamağı yapılabilecek doğa harikası yerler var ya imkanınız varsa oralara gidin, birlikte yürüyüş yaparken konuşun. Hissettiklerinizi anlatın, hayal kurun.
En kilit noktaysa: üç günlük dünya, dün geçti; yarın kesin değil e elinizde tek kalan gün bugün madem onu da pervasızca, olumsuz düşünmeden değerlendirin gününüzü.
Mesela eşimin babası o 1 yaşındayken ölmüş. Babasını hiç tanımıyor ona ait tek bir resmi var hayat ona daha zor geliyor konuştuğumuzda hep bunlardan bahsediyor. Ben antidepresan kullanıyorum. Ilacı almadığım zaman oluyor böyle ağlamalarım
Hayatta olup hayırsız bir baba olmasındansa yaşadığı durumla nispeten daha kolay başa çıkabilirsiniz. Yanlış anlamayın kesinlikle hoş yahut iyi bu durum değil; bunu kastedmiyorum. Mesela 'sen iyi bir baba olacaksın' 'yaşayamadıklarını çok iyi bildiğin için sen içinde kalan hepsini çocuğumuza yaşatacaksın, üstelik bir baba olarak verebileceklerin çok daha fazla olacak' gibi bir sürü motive edici cümlelerle teselli edebilirsin.
Hayatta olup hayırsız bir baba olmasındansa yaşadığı durumla nispeten daha kolay başa çıkabilirsiniz. Yanlış anlamayın kesinlikle hoş yahut iyi bu durum değil; bunu kastedmiyorum. Mesela 'sen iyi bir baba olacaksın' 'yaşayamadıklarını çok iyi bildiğin için sen içinde kalan hepsini çocuğumuza yaşatacaksın, üstelik bir baba olarak verebileceklerin çok daha fazla olacak' gibi bir sürü motive edici cümlelerle teselli edebilirsin.