Dertleşelim hafifleyelim :S

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.809
798
Kişilik olarak duvarları olan biriyim pek kimseye derdimi sıkıntımı anlatmam. Burada kimseyi tanımadan hemcinslerime anlatmak rahatlatıyor beni. Diğer yandan başka konulara yapılan yorumlar bana tecrübe oluyor. Bende herkesi dinlemeye hazırım, yazmak isterseniz. Benim derdim gurbette yaşamak. Daha sonra eşimin memleketinde yaşamaya karar verdik. Tanıdık kimse olmadığı için görümce, eltilerle arkadaş olurum diyordum ama bu konuda şanssızım.Yalnızlıktan korkuyorum gurbette ne kadar çalışıyo olsamda sonradan çevre yapmak çok zor. Evliliğim mutlu olmasa gurbet çekilecek dert değil.

ayy bende şiştim iyi oldu bu konunun açılması :)

Kişilik olarak duvarları olan biriyim pek kimseye derdimi sıkıntımı anlatmam. Burada kimseyi tanımadan hemcinslerime anlatmak rahatlatıyor beni. Diğer yandan başka konulara yapılan yorumlar bana tecrübe oluyor. Bende herkesi dinlemeye hazırım, yazmak isterseniz. Benim derdim gurbette yaşamak. Daha sonra eşimin memleketinde yaşamaya karar verdik. Tanıdık kimse olmadığı için görümce, eltilerle arkadaş olurum diyordum ama bu konuda şanssızım.Yalnızlıktan korkuyorum gurbette ne kadar çalışıyo olsamda sonradan çevre yapmak çok zor. Evliliğim mutlu olmasa gurbet çekilecek dert değil.
bende gurbetteyim canım ama çalışıyorum. işyerindeyim akşam saat 5 e kadar. sonra zaten yemekti temizlikti tv izlemekti ömür geçiyor işte. ben alıştım ama izmiri çok özlüyorum.

Derdini dinleyeceğim birsuru arkadasım ama derdimi ablatabılecegım kimsem yok :(
Kardeşimi özledim mayıstan beri gorusmuyoruz küstü ben kus değilim kımseye küsemem ki :(

Bari yakın olsam 10 saat uzak bana memleketim ha deyince gidilmiyor

bende gurbetteyim canım ama çalışıyorum. işyerindeyim akşam saat 5 e kadar. sonra zaten yemekti temizlikti tv izlemekti ömür geçiyor işte. ben alıştım ama izmiri çok özlüyorum.

Zipzip den enfeksiyon yayiliyor sanirsam :KK70::KK70::KK70: Ben de meslek sorayim bari?:KK70::KK70:
Ay ama niye öyle diyorsunuz, lütfen, bu benim engel olamadığım merakım, sormadan duramıyorum. O yüzden soruyorum müsait başlıklarda, lütfen. Siz de insanların mesleklerini merak ediyorsanız sorun, kurallara aykırı değil sonuçta.

Konu sahibi peki halk eğitimin vs gidebileceğiniz kursları yok mu? Oralarda aynı ilgi alanlarını paylaştığınız insanlarla tanışabilirsiniz.

Back
X