Eski esim cocuktan sonra bana karsi eskisi gibi olmadi.cocuk cok isterdi.ilgisini,sevgisini uzerimden cekti.aylar boyunca trip atti lohusayken.yasanmis buyuk bir olayda yokken.uzerine bana kaba davraniyor,ani ofke patlamalari yasiyordu.ondan cekiniyordum.sinirlenince elindeki seyi firlatiyor biryere agzindan cikani kulagi duymuyordu.bir yandan bosanmak isterken duygularim bitti derken,tekrar barisinca hemen cocuk istiyordu.bana duygularinin bitmesi icin bir yasanmislikta yoktu.benden mesafeli ve uzakti.evde isimi birakip cocuk baktim.sakin yapidayim.cocuktan oncede kaba davranislari oluyordu ama sevgisini hissediyordum.sonra bana cocuk icin kaldigini soylemeye,benden memnun olmadigini hissettirmeye,ailesine iyi bir gelin olmadigimi ima etmeye,bana kendimi cok degersiz hissettirmeye basladi.arada ilginc jestler yapip dengemi bozardi ama hep maddi seylerdi.manevi anlamda ona yaklasamiyordum.en son bosanmak istedigini,evliligi yurutemedigini,benden sogudugunu soyledi ve beni kucuk bir cocukla yine o birakti.ben onu hala seviyorum evet sacma ama aci cekiyorum.terapi aldim ama kar etmedi.o ise yeni hayatindan memnun.cocugu akli esince alip sevip birakiyor 2,3 gune bir.olan bana oldu.yazik gercekten.