İyi geldi ise acınmaz zaten.İlk seans 350 idi. Ben 2014’te başladım. Sonra arta arta 850 oldu. Harcadığım paraya hiç acımadım ama. Bana çok iyi geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geldi ise acınmaz zaten.İlk seans 350 idi. Ben 2014’te başladım. Sonra arta arta 850 oldu. Harcadığım paraya hiç acımadım ama. Bana çok iyi geldi
Sizin adınıza sevindim. Ancak günümüze vurursak 35-40 bin gibi bir rakama geliyor ne yazıkkiİlk seans 350 idi. Ben 2014’te başladım. Sonra arta arta 850 oldu. Harcadığım paraya hiç acımadım ama. Bana çok iyi geldi
Eğer işiniz yoksa ya da düzenli geliriniz yoksa evet, ciddi rakamlar. Başlarda haftada 1 olmak üzere ayda 4 kere çağırıyorlar. Sonra iki haftada 1 sonra ayda bir. Ben şu an 2-3 ayda bir gidiyorum mesela.Sizin adınıza sevindim. Ancak günümüze vurursak 35-40 bin gibi bir rakama geliyor ne yazıkki![]()
Emekliyim canım. Gelir malumEğer işiniz yoksa ya da düzenli geliriniz yoksa evet, ciddi rakamlar. Başlarda haftada 1 olmak üzere ayda 4 kere çağırıyorlar. Sonra iki haftada 1 sonra ayda bir. Ben şu an 2-3 ayda bir gidiyorum mesela.