- Konu Sahibi BereliPenguen
-
Yönetici iyi iş yaptığını ima ederek ‘şimdiye kadar ilk kez teşekkür aldık’ demiş fakat konu sahibi ben de işimi düzgün yapıyordum ve ben de bunun için o firmadan daha önce teşekkür almıştım, hakkım yenmiş gibi hissediyorum diye içerlemiş.Anlamadim herkes birbirine teşekkür etmiş ama sorun ne şimdi sen niye dert ettin
Biraz üstü kapalı anlatmaya çalıştım kusura bakmayın. Durum aslında kim ne teşekkür almış vb. Değil. Bunu umursamıyorum gerçekten. Bir iş için çok emek sarf ettiğinizi düşünün, sizin başarınız emeğiniz vb. Göz ardı ediliyor.Anlamadim herkes birbirine teşekkür etmiş ama sorun ne şimdi sen niye dert ettin
Yönetici iyi iş yaptığını ima ederek ‘şimdiye kadar ilk kez teşekkür aldık’ demiş fakat konu sahibi ben de işimi düzgün yapıyordum ve ben de bunun için o firmadan daha önce teşekkür almıştım, hakkım yenmiş gibi hissediyorum diye içerlemiş.
sevgili konu sahibi, yeni doğum yapmışsınız daha uykusuz kalmadınız herhalde böyle eften püften bişeyi dert edindiğinize göre. Boşverin, siz bebeğinizin keyfini çıkarın
Maalesef işten ayrilamadim, sadece kağıt üzerinde doğum iznindeyim su an. İstifa etmeyi düşünüyorum ancak tazminatım yanacak, bu yüzden mümkün olduğunca dayanmaya çalışıyorum.Size anlayış göstermeyen bir İşten ayrılmışsiniz madem oluruna bırakın. Çocuğunuzla geçireceğiniz en güzel zamanlarinizi bunları düşünerek heba etmeyin .
Dert de geçici mutluluk da.Maalesef işten ayrilamadim, sadece kağıt üzerinde doğum iznindeyim su an. İstifa etmeyi düşünüyorum ancak tazminatım yanacak, bu yüzden mümkün olduğunca dayanmaya çalışıyorum.
En çok da ona üzülüyorum, zaten bir ay ayrı kaldık bebeğimle, kavuşmanın tadıni bile çıkartamadim bu ve benzeri olaylar yüzünden.
Çok teşekkür ederim, çok haklısınız. Kendime bunu telkin edeceğim sürekliDert de geçici mutluluk da.
Bunların hepsi geçecek siz bebeginizle güzel anılar biriktirin. Bu günler geri gelmeyecek. Gercekten değmez düşünmeye.
Evet ben de orada hata ettim maalesef. İşi kaybetme korkusu insanı bu noktaya getiriyor bir yerde ama insanın ruh sağlığı bozuluyor. Ya haklarımı arar ve ne olacaksa olsun derim ya da bu gidişle istifa ederim zaten, en kotu durumda bile kaybedecek bir şey kalmıyor.Ben olsam, eğer çalışmama ve yaptığım özverilere yeterince kıymet verilmiyorsa, doğumla ilgili tüm izin haklarımı sonuna kadar kullanırdım. Yöneticim de bu konuda baskı yaparsa, kanunları hatırlatır, mobing de bir suç olduğunun altını çizerdim. Ne yazık ki iş hayatında bazen diş göstermek, sizi daha değerli hale getiriyor.