- 10 Ağustos 2015
- 58
- 15
- 18
- 48
- Konu Sahibi Pimpiriklianne
Slm kk degerli üyeleri.eşim yurtdışında. Ben Tr de çocuklarımla kaldim.Hem çalışıyorum hemde esimin yanına gitmek gibi bir şansım yok. Borçlar nedeniyle gitti eşim.bugün çok kötü kavga ettik eşimle.eşimin maaşı gecikti yarın yatacakmış.sordum bende sormaz olaydım.ödemeler gecikti napalım diye .başladı bu yok ben onu düşünmüyormuşum, o bizim için gitmiş, daha ne istiyormuşum, vs vs.hakaret hakaret bıktım artık.bende biliyorum farkındayım herşeyin ama en küçük pürüzde bu hakaretlerinden bıktım.aileme anlatamam çok üzülürler ve yaşlılar zaten.kv kb zaten arayıp sormaz lar .umurlarında bile değiliz.bende bunaldım.kimseye bişey anlatılmıyor. Arkadaşım çık ama beni anlayan güvenilir kimse yok.yalnız hssediyorum kendimi.Borcu harcı faturaları kredileri eşim hallederdi.krediler gecikince sanki icra gelcekmiş gibi geliyo bana .3 ay sonra oldukça rahatlıycaz maddi açıdan.ödemeler konusundada zorlanıyorum zaten .Çocuklar iş ev bide eşimin bu tavırları beni hiç takdir etmemesi hakaretleri yıprattı beni.ağlamaktan içim şişti.eşimle görüşmekten korkar oldum.dertleşmek istedim sadece.lütfen dua edin.şu içimdeki sıkıntı bitsin.