• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertlesmek istiyorum ?

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
27
Eski konularımı okuyanlar bilir bilmeyenler için de erkek arkadaşım beni cafede görmüştü yer bildirimi yapılan sosyal medya uygulamasından adımı buldu ınstagram dan ekledi bu şekilde tanıştık ve başladık 4 aya 3 ayrılık sıgdirdik hepsi en fazla 1 hafta sürdü..en son her ikimiz de tatildeyken bu gittiği yerlerdeki insanları eklemeye devam etmesinin benim için artık kabul edilemez olduğunu belirttim, mesajlar döşedim uzun uzun kısa cevaplar verdi kıymetlisin , teksin vs sonuç olarak bitirdik

3 hafta geçti sanırım üstünden herhangi bir iletişimimiz olmadı whatsapp ınstagram her yerden sildim , dün gece uyuyamadım bir story çekip ınstagram a attım, bu arada hesabim gizli biraz da açık hesap kullaniyim dedim gizliliği kaldirdim , bu arada gece 4 filan onun dikkatini çekmeye çalışmıyordum sadece canım sıkıldı

Gizliliği kaldırır kaldırmaz story mi izlemiş neyse dedim merak etmiş bakmış zaten okuldan biri ile muhabbet etmeye başladım takılma dedim arkadasimin çok takipcili bir mimarlık sayfası var bugün bana onun attığı story yi atmış askerliği ankara cikmis , gördüğümden beri dağılmış durumdayim ankara çıkması hayalimizdi çünkü benim yaşadığım yer ve onun yaşadığı yere de çok yakın günlerdir düşünmediğim şeyleri düşünüyorum tekrar ona sarılmak istiyorum

Hâlâ ınstagram dan birilerini takip etmeye devam ediyor , ben gerçek sevginin bu olmadığının farkındayım ama onu çok özlüyorum bana mantıklı biseyler yazar mısınız buna ihtiyacım var ?

Gerçek sevgi bu şekilde olmaz sabret ve dua et bu insan sana uygun değilse sevemezsin zaten ki

Bazı şeyler olmuyorsa daha güzelleri olacağı içindir. Bu tip şeyleri hepimiz yaşadık. Olmuyorsa bırak, kimse ilişki bitirip unutmaya çalışırken ölmemiş. İleride iyi ki olmamış diyeceksin belli ki... Zorlama...

Başka insanlara yazan ilişkisine sadık olmayan bir insan emin ol değişmez yıllar senden birşey götürmeden sen engel ol

neyse dedim merak etmiş bakmış zaten okuldan biri ile muhabbet etmeye başladım
Yav bu ne hız?
Senin konuların hep aynı
Erkeksiz duramıyorsun
Birini silmeden unutmadan diğerine başlıyorsun.
Az dur mola ver.
İlla hayatında biri olmak zorunda değil.

Anlıyorum; özledin ve acabalar oluştu, Ankara ya gelecek olması da cazip geldi tabi.

Ne o sosyal medya olayını bırakır ne de sen bunu tolero edebilirsin.
Ama olsun ben buna da razıyım, aklımda kalmasın bir daha deneyelim diyorsan; tekrar başlat ilişkini, küçük bir adım yeter zaten. Ama üzülme, yıpranma riskini de göze alman gerekiyor tabi.. :)

Yav bu ne hız?
Senin konuların hep aynı
Erkeksiz duramıyorsun
Birini silmeden unutmadan diğerine başlıyorsun.
Az dur mola ver.
İlla hayatında biri olmak zorunda değil.

Birini silmeden diğerine başlamadım işte, paramparça durumdayim elimden gelen her şeyi yaptım olmadı olmadı

Eski konularımı okuyanlar bilir bilmeyenler için de erkek arkadaşım beni cafede görmüştü yer bildirimi yapılan sosyal medya uygulamasından adımı buldu ınstagram dan ekledi bu şekilde tanıştık ve başladık 4 aya 3 ayrılık sıgdirdik hepsi en fazla 1 hafta sürdü..en son her ikimiz de tatildeyken bu gittiği yerlerdeki insanları eklemeye devam etmesinin benim için artık kabul edilemez olduğunu belirttim, mesajlar döşedim uzun uzun kısa cevaplar verdi kıymetlisin , teksin vs sonuç olarak bitirdik

3 hafta geçti sanırım üstünden herhangi bir iletişimimiz olmadı whatsapp ınstagram her yerden sildim , dün gece uyuyamadım bir story çekip ınstagram a attım, bu arada hesabim gizli biraz da açık hesap kullaniyim dedim gizliliği kaldirdim , bu arada gece 4 filan onun dikkatini çekmeye çalışmıyordum sadece canım sıkıldı

Gizliliği kaldırır kaldırmaz story mi izlemiş neyse dedim merak etmiş bakmış zaten okuldan biri ile muhabbet etmeye başladım takılma dedim arkadasimin çok takipcili bir mimarlık sayfası var bugün bana onun attığı story yi atmış askerliği ankara cikmis , gördüğümden beri dağılmış durumdayim ankara çıkması hayalimizdi çünkü benim yaşadığım yer ve onun yaşadığı yere de çok yakın günlerdir düşünmediğim şeyleri düşünüyorum tekrar ona sarılmak istiyorum

Hâlâ ınstagram dan birilerini takip etmeye devam ediyor , ben gerçek sevginin bu olmadığının farkındayım ama onu çok özlüyorum bana mantıklı biseyler yazar mısınız buna ihtiyacım var ?
Artık gerçekten sizin psikolojik desteğe ihtiyaciniz var bu adamı takıntı haline getirdiniz farkindamisiniz. ... hala hayalimizdi falan diyorsunuz yahu BİTMİS BİTİRMİSSİNİZ ne hayali artık. . Heryerden engelllliyorsunuz fakat instagrami herkese açık yapıp story paylaşıyorsunuz amacınız belli işte onun sizi sizin kadar merak edip etmediğini bilmek..

Birini silmeden diğerine başlamadım işte, paramparça durumdayim elimden gelen her şeyi yaptım olmadı olmadı
Birini kalbinden atmadan diğeriyle muhabbete başlamışsın onu diyorum.
Eskiye döneceksen şimdikiyle iletişimi kes eskiye dönmeyeceksen de onlu hayallerini kes.
Veya erkeklerle iletişimi kes bi süre.
Yani illa biri olacak diye bir kaide yok.
Erkeksiz hava sahasında da yaşanabiliyor.

Anlıyorum; özledin ve acabalar oluştu, Ankara ya gelecek olması da cazip geldi tabi.

Ne o sosyal medya olayını bırakır ne de sen bunu tolero edebilirsin.
Ama olsun ben buna da razıyım, aklımda kalmasın bir daha deneyelim diyorsan; tekrar başlat ilişkini, küçük bir adım yeter zaten. Ama üzülme, yıpranma riskini de göze alman gerekiyor tabi.. :)

Artık o kadar incindim ki hicbir adım atmak istemiyorum ben :(

Artık gerçekten sizin psikolojik desteğe ihtiyaciniz var bu adamı takıntı haline getirdiniz farkindamisiniz. ... hala hayalimizdi falan diyorsunuz yahu BİTMİS BİTİRMİSSİNİZ ne hayali artık. . Heryerden engelllliyorsunuz fakat instagrami herkese açık yapıp story paylaşıyorsunuz amacınız belli işte onun sizi sizin kadar merak edip etmediğini bilmek..

Ben açık hesap kullanamaz miyim bundan sonraki hayatım boyunca 25 gün geçti açmadım hesabımı herhangi bir iletişim olmasin diye gece 4 tu ben onun uyuyup uyumadığını bilemezdim

Birini kalbinden atmadan diğeriyle muhabbete başlamışsın onu diyorum.
Eskiye döneceksen şimdikiyle iletişimi kes eskiye dönmeyeceksen de onlu hayallerini kes.
Veya erkeklerle iletişimi kes bi süre.
Yani illa biri olacak diye bir kaide yok.
Erkeksiz hava sahasında da yaşanabiliyor.

Evet çünkü onu unutmak için başka biri ile konuşursam kafam dağılır diye düşündüm ama şu an neden böyle üzüldüğümü bilmiyorum :(

Ben açık hesap kullanamaz miyim bundan sonraki hayatım boyunca 25 gün geçti açmadım hesabımı herhangi bir iletişim olmasin diye gece 4 tu ben onun uyuyup uyumadığını bilemezdim
Canim benim allah aşkına onun bakıp bakmadigini öğrenmek için acmadin diyelim hadi ee hayalleriniizden falan bahsediyorsun bu ne periz bu ne lahana ... adamı aklından atamadiysan yok özlüyorum yok sarilmak istiyorum falan diyorsun peki neden okuldan bir başkasıyla görüşüyorsun..

Zorlama ilişki olmaz
İstemiyosa istemiyordur
Bu kadar kısa sürede bisürü ayrıl barıs böyle ilişkide olmaz
Kendini değersiz kılma cok daha iyilerini bulabilirsin buna inan

Artık o kadar incindim ki hicbir adım atmak istemiyorum ben :KK43:

Eeee yeter bırak o zaman..
Öyle üzüleceğine böyle üzül.
Eski konularına baktım da; adam da mükemmel değilmiş zaten. Sürekli bir konu açmışsın. Burada boşanan arkadaşlarımız bile bu kadar konu açıp, dert edinmiyor kendine.
Sen bu ilişkiyi saplantı haline getirmişsin, hiç sağlıklı değil. Kafanı başka şeylerle dağıt, kitap oku, etkinliklere katıl, vs.

Zorlama ilişki olmaz
İstemiyosa istemiyordur
Bu kadar kısa sürede bisürü ayrıl barıs böyle ilişkide olmaz
Kendini değersiz kılma cok daha iyilerini bulabilirsin buna inan

Evet o günden sonra bana hiç yazmadı ikna etmedi gece story mi izlemiş kendi storysine de bileti koymuş

Back
X