Dertleşmek

Tutum m

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2020
39
18
3
41
Daha öncede bir konu açmıştım.eşimin tembelliği ve uyku problemi vardı.pek değişenn bir şey olmadı.düşünüyorum bakıyorumda bugğne kadar hep benim çabalarımla bu evlilik yürümüş.
Yani nasıl anlatsam o son derece rahat keyfine düşkün gamsız vurdumduymaz.öyle şeyler yapıyorki deli oluyorum artık iyicr soğudum.anlatsam buraya sığmaz....
Boşanın demeyin ah ah aslında çoknistiyorum onsuz yeni bi hayat ama 3 evladımız var.üstelik boşanmak istesemde asla boşamayacak rahat bırakmayacak biri.
Çaresizim anlayacağınıZ.ve bu evlilikte çokkkk mutsuzum.
Eşimin evlilşkteki tek amacı yemek içmek uyumak ve de seks.başka bir şey yok.sohbet ilgi alaka sıfır sıfır

Daha öncede bir konu açmıştım.eşimin tembelliği ve uyku problemi vardı.pek değişenn bir şey olmadı.düşünüyorum bakıyorumda bugğne kadar hep benim çabalarımla bu evlilik yürümüş.
Yani nasıl anlatsam o son derece rahat keyfine düşkün gamsız vurdumduymaz.öyle şeyler yapıyorki deli oluyorum artık iyicr soğudum.anlatsam buraya sığmaz....
Boşanın demeyin ah ah aslında çoknistiyorum onsuz yeni bi hayat ama 3 evladımız var.üstelik boşanmak istesemde asla boşamayacak rahat bırakmayacak biri.
Çaresizim anlayacağınıZ.ve bu evlilikte çokkkk mutsuzum.
Eşimin evlilşkteki tek amacı yemek içmek uyumak ve de seks.başka bir şey yok.sohbet ilgi alaka sıfır sıfır
Bu rahatlıkla nasıl 3 çocuk yapabildiniz 🤦

Yani sadece muhabbet mi sıfır ? Bir derdiniz olunca ilgilenmiyor mu mesela? Ailenizi benimsemiyor mu? Çocuklarıyla ilgili mi? Sohbeti alakası sıfır olan çok erkek var, kadın da var. Artıları ve eksileri tartmanızı tavsiye ederim
Muhabbet sıfır diyeşim binderdim var arıuorum çoğununönemsemiyor
Açmıyor açsa bile hı hı hı diyip kapıyor

Ise gitmiyor mu?
Sunun icin dedim o calismiyor sadece siz calisiyorsaniz kendi rahati icin bosanmak istemiyordur.

Konudan bağımsız herkes nasıl üç çocuk yaptın diyince üçüz şeklinde cevap gelmesine gülümsedim :) Rabbim size bağışlasın onları 🙏

Allah onlara uzun ömürler versin ama mutsuz olduğunuz bir ortamda onlara ne kadar verimli olabilirsiniz ki? Tamam ayrılmak çok zor haklısınız ama bundan 10 yıl sonra geriye dönüp baktığınızda pişmanlık duymayacak mısınız yapmadıklarınız için

Allah onlara uzun ömürler versin ama mutsuz olduğunuz bir ortamda onlara ne kadar verimli olabilirsiniz ki? Tamam ayrılmak çok zor haklısınız ama bundan 10 yıl sonra geriye dönüp baktığınızda pişmanlık duymayacak mısınız yapmadıklarınız için
Şimdiden duutuyorum ama 3 çocuk tek başıma nasıl olur nasıl yaparım.çok korkuyorum

Muhabbet sıfır diyeşim binderdim var arıuorum çoğununönemsemiyor
Açmıyor açsa bile hı hı hı diyip kapıyor
Çocuklar kaç yaşında? Mesleğiniz var mı, bir işe mi girseniz? Kafanız dağılır, meşgaleniz ve sosyal hayatınız olur. Bunlara daha az takarsınız. Madem boşanamıyorsunuz...

Yapacağınız sey çocukları biraz büyütüp krese,okula vermek ve kendinizce bir hayat,sosyal çevre kurmak.Simdi hayatınızin merkezinde sadece o varken hissettikleriniz normal yalnizsiniz.Ama sonrasında düzen oturur ondan başka hayatınız olur gözünüze bu kadar batmaz

Muhasebeyle ilgilemiyorum çalışmıuorum .eve para veriyor başka vir şeye karışmıuor.bşrde ben çalışsam çocuklar perişan olur.derdini sorıyırum ben böyletşm ne var bunda abartma diyor.çocukluğu berbat geçmiş ama bilemiyorum ya.bence bizşmle mutlundeğil öle bi hayat yaşıuor.

Back
X