Dertleşmek

Ailem yanımda .ama aman aman faydaları yok.ablam geliyornyardıma ama ben çokmyanlızım evliliğimde bölemdevam etmek istemiyorım.inanın aklımda hep bi boşanma var hayalmkurudyorum onsuz bi hayat nasıl olur.

Yapacağınız sey çocukları biraz büyütüp krese,okula vermek ve kendinizce bir hayat,sosyal çevre kurmak.Simdi hayatınızin merkezinde sadece o varken hissettikleriniz normal yalnizsiniz.Ama sonrasında düzen oturur ondan başka hayatınız olur gözünüze bu kadar batmaz
Sanki hayatım boşa gidiyormgibi hissediyrum.ben isterdimji eşimlemoturayım bi film izliyim bi kitapnokuyayım.yada el ele yürüyelim seyahatler yapalım.ama yok.hani bi dizi varya kırmızı oda.ordaki karakter boncuk.bazwn kendşmi ona benEtiyorım.evliliğimi daha soğrusu

Çocuklar kaç yaşında

Yani çevremde duyduğum ben geçini sağlarım diyen çok adam var

Arkadaşımın eşi çalışır akut getirir ama akşam çocuklarla aynı odada dahi oturmazmış yoruluyormuş kafası götürmüyormuş vs ki adam patron

Evde bırak babası ile deyince kızıp bağırıyor evde çocuklar bir şey kırıyor vs derdi

Sonuç 3. yaptı

Sizinkiler üçüzmüş bakımı ve sorumluluğu zor

Eşiniz de anlattığım baba gibi para ödeyici baba

Çoçukların en dışı hayatı olunca sizin de ev dışı hayatınız olur o zaman da karşılıklı sohbet edecek konunuz yaşamda değişik bir duruşunuz olur

Erkekler akşama kadar çocuklarlaydı bir değişik olay yok ki ne konuşacağız modunda

Çocuklar 2 yaş üstü ise salın babalarına oynasınlar birlikte paylaşa paylaşa alışır

Yemin ederimnyaptum.bir ara çokmkötü oldum.hiç umursamadı.hamilemisin dedi.hormanlar tavan dedi.dalga geçer gibi
Siz de ona aynısı olun. Sadece kendi işinizi yapın evde diyeceğim ama sanırım size uymaz

Çocuklar 9 yaşında .bir tanesinimpsikolıga gtürüyırum.asla ders çalışmıyor çok asi söz dinlemiyor.soronlu vvi çocuk.psikolog baba ejsikliği dedi.babasonile förüştü.hergün en az yarım saat hepsi ile tek tek vakit geçir demiş.evw gwldi sadece 2 gün yaptı.sonra boraktı.gen aynıntas aynı hamam.ilgisiz alakasız

Daha öncede bir konu açmıştım.eşimin tembelliği ve uyku problemi vardı.pek değişenn bir şey olmadı.düşünüyorum bakıyorumda bugğne kadar hep benim çabalarımla bu evlilik yürümüş.
Yani nasıl anlatsam o son derece rahat keyfine düşkün gamsız vurdumduymaz.öyle şeyler yapıyorki deli oluyorum artık iyicr soğudum.anlatsam buraya sığmaz....
Boşanın demeyin ah ah aslında çoknistiyorum onsuz yeni bi hayat ama 3 evladımız var.üstelik boşanmak istesemde asla boşamayacak rahat bırakmayacak biri.
Çaresizim anlayacağınıZ.ve bu evlilikte çokkkk mutsuzum.
Eşimin evlilşkteki tek amacı yemek içmek uyumak ve de seks.başka bir şey yok.sohbet ilgi alaka sıfır sıfır
terapiye gidin o zaman. adamdan isteklerinizi bunaltmadan soyleyin.

Sanki hayatım boşa gidiyormgibi hissediyrum.ben isterdimji eşimlemoturayım bi film izliyim bi kitapnokuyayım.yada el ele yürüyelim seyahatler yapalım.ama yok.hani bi dizi varya kırmızı oda.ordaki karakter boncuk.bazwn kendşmi ona benEtiyorım.evliliğimi daha soğrusu
🙁Seni cok iyi anlıyorum.Benimde 3 çocuğum var.(İkizler ve 1 süpriz 😁) Hayatım sanki hep ertelemelerle geçiyor gibi.Ama her daraldigimda az kaldı bir gün onlari okula gönderecem.Belli saatlerde sosyal hayatları,düzenleri,sorumluluklari olacak bana daha az bağımlı yasayacaklar.Esim bana vakit ayirir ama yetmedigi,aksattigi zamanlar oluyor.Gene ayni seyleri düşünüp hislerimin yalnizlik kaynaklı geçici olduğuna ikna olur kendime eziyet etmem.Karsimdaki ne hissettiğimi ne kadar anlayabilir ki?...

Back
X