Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman muhteremi sarsıp benim bu evde ne işim var temalı bir cinnet anı yaşayın.Muhabbet sıfır diyeşim binderdim var arıuorum çoğununönemsemiyor
Açmıyor açsa bile hı hı hı diyip kapıyor
Sanki hayatım boşa gidiyormgibi hissediyrum.ben isterdimji eşimlemoturayım bi film izliyim bi kitapnokuyayım.yada el ele yürüyelim seyahatler yapalım.ama yok.hani bi dizi varya kırmızı oda.ordaki karakter boncuk.bazwn kendşmi ona benEtiyorım.evliliğimi daha soğrusuYapacağınız sey çocukları biraz büyütüp krese,okula vermek ve kendinizce bir hayat,sosyal çevre kurmak.Simdi hayatınızin merkezinde sadece o varken hissettikleriniz normal yalnizsiniz.Ama sonrasında düzen oturur ondan başka hayatınız olur gözünüze bu kadar batmaz
Yemin ederimnyaptum.bir ara çokmkötü oldum.hiç umursamadı.hamilemisin dedi.hormanlar tavan dedi.dalga geçer gibiO zaman muhteremi sarsıp benim bu evde ne işim var temalı bir cinnet anı yaşayın.
Siz de ona aynısı olun. Sadece kendi işinizi yapın evde diyeceğim ama sanırım size uymazYemin ederimnyaptum.bir ara çokmkötü oldum.hiç umursamadı.hamilemisin dedi.hormanlar tavan dedi.dalga geçer gibi
terapiye gidin o zaman. adamdan isteklerinizi bunaltmadan soyleyin.Daha öncede bir konu açmıştım.eşimin tembelliği ve uyku problemi vardı.pek değişenn bir şey olmadı.düşünüyorum bakıyorumda bugğne kadar hep benim çabalarımla bu evlilik yürümüş.
Yani nasıl anlatsam o son derece rahat keyfine düşkün gamsız vurdumduymaz.öyle şeyler yapıyorki deli oluyorum artık iyicr soğudum.anlatsam buraya sığmaz....
Boşanın demeyin ah ah aslında çoknistiyorum onsuz yeni bi hayat ama 3 evladımız var.üstelik boşanmak istesemde asla boşamayacak rahat bırakmayacak biri.
Çaresizim anlayacağınıZ.ve bu evlilikte çokkkk mutsuzum.
Eşimin evlilşkteki tek amacı yemek içmek uyumak ve de seks.başka bir şey yok.sohbet ilgi alaka sıfır sıfır
Sanki hayatım boşa gidiyormgibi hissediyrum.ben isterdimji eşimlemoturayım bi film izliyim bi kitapnokuyayım.yada el ele yürüyelim seyahatler yapalım.ama yok.hani bi dizi varya kırmızı oda.ordaki karakter boncuk.bazwn kendşmi ona benEtiyorım.evliliğimi daha soğrusu