• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dertlesmek...

newyorktasonbahar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
183
0
46
Diğer
ev huzursuzlugu kadar kotu birsey yok sanirim
esimle tartistik aslinda sorunlarimiz cok uzun zamandir var her seferinde benim cabalarimla devam ettiriyoruz..
aklimdan bosanmak gibi dusunceler gecmiyor degil kararsizligim beni geri cekiyor endiselerim var hicbirzaman hayatta kendi basima kendi kendime bir karar alamadim. ne yapmaliyim bilmiyorum kendimi cok yanliz hissediyorum

ev huzursuzlugu kadar kotu birsey yok sanirim
esimle tartistik aslinda sorunlarimiz cok uzun zamandir var her seferinde benim cabalarimla devam ettiriyoruz..
aklimdan bosanmak gibi dusunceler gecmiyor degil kararsizligim beni geri cekiyor endiselerim var hicbirzaman hayatta kendi basima kendi kendime bir karar alamadim. ne yapmaliyim bilmiyorum kendimi cok yanliz hissediyorum

evet.. kesinlikle evde husuzluk kadar korkunc iç sıkıcı birşey yoktur.. adam vurup başını yatar ama kadın kıs kıs belki ağlar uyuyamaz iç çekmekten bi hal olur... Sorunlarınız halolucak gibi değilmi .. doğrusu bazen öyle bir çıkmaza gşrerki çözülse bile konu içinden pislik yapmak geçer hep.. hep bş başka ruh halıne girersin.:26:

Evet huzursuzluk çok kötü arkadaşım işten eve gitmek bile istemiyorum
çok sıkıldım
halbuki o kadarda bağlamamalıydık kendmizi
yani en azından mutluluğumuzu ona bağlamasaydık diyorum ama
iş işten geçti sanırım
offf:2:

hep kendi istedikleri olsun istiyor
cok ofkeli bir insan sinirini kontrol edemiyor tedavide olmuyor
giderim diyorum cocugumda var onuda alir giderim diyorum umrunda bile degil ozgursun istedigini yapmakta diyor dusunuyorum hic mi sevmedi beni bu kadar mi kolay pes etmek erkekler neden zora gelince kaciyor anlamiyroum kafam cok dolu

hep kendi istedikleri olsun istiyor
cok ofkeli bir insan sinirini kontrol edemiyor tedavide olmuyor
giderim diyorum cocugumda var onuda alir giderim diyorum umrunda bile degil ozgursun istedigini yapmakta diyor dusunuyorum hic mi sevmedi beni bu kadar mi kolay pes etmek erkekler neden zora gelince kaciyor anlamiyroum kafam cok dolu

zaten üstlerine o kadar düşüyoruzki beylerin
giderriz dediğimizde çocuk mocuk takmıyorlar bundan birkaç ay önce bende aynı şeyleri yaşadım
biraz ilgisiz bırakınca azcık kuyruk kıstırıyorlar:50::50::ssz:

ben istiyorumki artik hep tek tarafli barismalar olmasin birazda o cabalasin benimde insan oldugumu gurur tasidigimi anlasin istiyorum ama yok 6 yildir boyle degismedi degismiyecek ne yapim ben .bu kadar kotuluklerine ragmen halen onu seviyorum yoksa bagimli bir kisilik mi gelistirdim ona karsi onuda cozemiyorum kendi kendime. beni kaybetmekten cocugunu kaybetmekten neden endise duymuyor nicin giderim dedigimde birkez olsun dur gitme yeniden deneyelim tamir edelim bazi seyleri neden demiyor

ben istiyorumki artik hep tek tarafli barismalar olmasin birazda o cabalasin benimde insan oldugumu gurur tasidigimi anlasin istiyorum ama yok 6 yildir boyle degismedi degismiyecek ne yapim ben .bu kadar kotuluklerine ragmen halen onu seviyorum yoksa bagimli bir kisilik mi gelistirdim ona karsi onuda cozemiyorum kendi kendime. beni kaybetmekten cocugunu kaybetmekten neden endise duymuyor nicin giderim dedigimde birkez olsun dur gitme yeniden deneyelim tamir edelim bazi seyleri neden demiyor

her kavganızda veya sürekli bu lafı kullanıyorsanız inandırıcı gelmiyordur onun için

bağımlılıkla alakası yok canım,herkes sever eşini,aldatmadıktan,şiddet uygulamadıktan sonra,ama aynı zaman da çok da kızar yaptıklarına,ikisi farklı şeyler,ben de yaşadım zamanında,ama eşimi de terketmedim,çünkü onu çok seviyorum,giderim dediğinde özgürsün diyen erkek valizini hazırlamaya başladığında kuzuya dönüyor emin ol,tabi hayatında başka biri yoksa,hele de çocuğuyla karısını bir çırpıda silen adam çok fazla değildir,ben öyle düşünüyorum,inşallah sıkıntıların en kısa zamanda biter :14:

zaten üstlerine o kadar düşüyoruzki beylerin
giderriz dediğimizde çocuk mocuk takmıyorlar bundan birkaç ay önce bende aynı şeyleri yaşadım
biraz ilgisiz bırakınca azcık kuyruk kıstırıyorlar:50::50::ssz:

ya olse gelmez aylarca konusmayalim ayni evin icinde ben yaklasmadan kesinlikle bana gelipte bir kelime etmez. o kadar gururlu afedersiniz domuz inadi var derler ya aynen oyle .bu beni cok yipratiyor surekli kendi gururumdan vazgecerek benim birseyleri yoluna koymam beni cok yoruyor artik.kadinim ya kadin.duygularimi anlamiyor butun erkekler boyle mi acaba.halbuki yaklassa birkez gelse barismak icin birkez olur mu ya evliligi icin hicbir cabasi yok hiccc sifirrrrr

bağımlı kişilik değilde korkular,alışkanlıklar cnm seninki
gerçekten bırakıp gittinmi daha önce belki blöf yaptığını düşünüyordur o yüzden bukadar rahattır
yada hayatında başkası olabilirmi

bağımlılıkla alakası yok canım,herkes sever eşini,aldatmadıktan,şiddet uygulamadıktan sonra,ama aynı zaman da çok da kızar yaptıklarına,ikisi farklı şeyler,ben de yaşadım zamanında,ama eşimi de terketmedim,çünkü onu çok seviyorum,giderim dediğinde özgürsün diyen erkek valizini hazırlamaya başladığında kuzuya dönüyor emin ol,tabi hayatında başka biri yoksa,hele de çocuğuyla karısını bir çırpıda silen adam çok fazla değildir,ben öyle düşünüyorum,inşallah sıkıntıların en kısa zamanda biter :14:

aldatmiyor eminim bundan ama siddet uygulamisligi var 2 kez oldu

daha once hic birakip gitmedim yani soyle tartisip yada kavga ederek cikmadim ama kendi aileme ve onun ailesine 1-2 sure tatillere gittim o olmadan ailelerimiz bizden uzakta yasiyor o munasebetle uzun sureli en fazla 3 aylik ayrilik surelerimiz oldu. onun disinda birdaha donmemek uzere gidiyorum gibi birdurum hic yasanmadi.

her erkek böyle değildir sanmıyorum yani bence siz alıştırmışsınız bu duruma... eşinizin sürekli gönlünü almaktan pohpohlamaktan vazgeçin bırakın nereye kadar küserse küssün bu kadar fedakar olup alttan alan taraf siz olmayın bence naz yapmak kadının gönül almak erkeğin işidir...
Ben 10 yıllık evliyim... şahsen ben eşimin naz yaptığını küstüğünü görmedim ben naz yaparım trip atarım eşim gönlümü almaya çalışır özür diler bu yüzden küs kalmayız bende uzatmam meseleyi böyle geçim oluyor tek taraflı olmaz ki hep kadın yapıcı toparlayıcı olamaz ki:20:

sanirim forumda bir sorun var 2inci sayfayi gormuyorum ben tikliyorum gitmiyor neyse cevap yazarken alttan okuyorum sorularinizi

sorunlarimiz soyle cok agir hakaretleri var onun disinda cinsel hayatimiz neredeyse yok bitti yani ben birseylerin olmasini istersem o sekilde oluyor anlayin buda beni cok uzuyor begenilmedigimi sevilmedigimi dusunuyorum

her erkek böyle değildir sanmıyorum yani bence siz alıştırmışsınız bu duruma... eşinizin sürekli gönlünü almaktan pohpohlamaktan vazgeçin bırakın nereye kadar küserse küssün bu kadar fedakar olup alttan alan taraf siz olmayın bence naz yapmak kadının gönül almak erkeğin işidir...
Ben 10 yıllık evliyim... şahsen ben eşimin naz yaptığını küstüğünü görmedim ben naz yaparım trip atarım eşim gönlümü almaya çalışır özür diler bu yüzden küs kalmayız bende uzatmam meseleyi böyle geçim oluyor tek taraflı olmaz ki hep kadın yapıcı toparlayıcı olamaz ki:20:

yani artik o kadar bunaldim ki kendimi bir kadin gibi bile hissedemiyorum ne zaman tartissak kussek barisan ozur dileyen taraf hep ben oluyorum hep ben. 1 ay kus kalalim kalir hic konusmaz ama ben huzursuzlugu evde iki yabanci gibi hic konusmadan yasamayi seven becerebilen bir insan degilim. ama isterim ki esimde beni nazlasin arada sirada o da gelsin gonlumu alsin ama yok.gelmedigi gibi birde sucsuz olsam dahi beni suclu cikarir oyle birakir .

evdeki huzursuzluk herşeye yansır... tabiki en önemlisi huzur sağlık...
ama boşanmadan önce iyice düşünün herşeyi iyice ölçün tartın... çoğu boşanan çiflerinde mutlu olduğunu sanmıyorum sonradan pişman olmakta var... açık açık ne hissediyorsanız düşünüyorsanız konuşun eşinizle sizi bir gün anlayacak diye beklemeyin eğer eşinizin düzelebileceğine inanıyorsanız evliliğinizi iyileştirmek için beraber çaba sarfetmeniz gerek dediğim gibi tek taraflı yürümez ...

evdeki huzursuzluk herşeye yansır... tabiki en önemlisi huzur sağlık...
ama boşanmadan önce iyice düşünün herşeyi iyice ölçün tartın... çoğu boşanan çiflerinde mutlu olduğunu sanmıyorum sonradan pişman olmakta var... açık açık ne hissediyorsanız düşünüyorsanız konuşun eşinizle sizi bir gün anlayacak diye beklemeyin eğer eşinizin düzelebileceğine inanıyorsanız evliliğinizi iyileştirmek için beraber çaba sarfetmeniz gerek dediğim gibi tek taraflı yürümez ...

evet aynen oyle icimden hicbirsey yapmak gelmiyor hayat sevincim bitti
o kendiside diyor beni kabulleneceksen oldugum gibi kabul et beni belli kaliplara sokmaya calisma diyor ama o aynisini bana yapiyor duzelecegini hic sanmiyorum ama bosanirsamda pisman olurmuyum diye kararsizim ama boylede hic ne maddi manevi mutluyum gunden gune zorlamayala yurutuyorum

Son düzenleme:
evet aynen oyle icimden hicbirsey yapmak gelmiyor hayat sevincim bitti
o kendiside diyor beni kabulleneceksen oldugum gibi kabul et beni belli kaliplara sokmaya calisma diyor ama o aynisini bana yapiyor duzelecegini hic sanmiyorum ama bosanirsamda pisman olurmuyum diye kararsizim ama boylede hic ne maddi manevi mutluyum gunden gune zorlamayala yurutuyorum

Allah yardımcın olsun canım ne diyim inatçı sabit fikirli duyarsız bir adamla yaşamak zor olmalı gerçekten üzüldüm çaresizliğine:26: umarım herşey yoluna girer herşey gönlünce olsun...

Back
X