• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dertlesmek...

ya kendi kendime diyorum bosver cinsellik olmasada olur ama bakiyorum gunluk hayattada beni mutlu edemiyor benim a dedigime o b diyor.bu sefer aklim karisiyor zaten diyorum manevi olarak bana verdigi hicbirsey yokbu adamin beni tutan ney o zaman sevgi nasil bir sevgi bu diyorum yoksa bagimlilikmida ben sevdigimi saniyorum.

ben esımden uc haftadır ayrı yasıyorum arkadasım ve kendımı sorguluyorum.ben demekkı bu adamsız da yasayabılyorum onu dusunmeden de gecırebılıyorum hayatımın belırlı kısımlarını ve sonra sonra cogunu.ben artık alıskanlık , duzenın bozulmasından korkma dıye yorumluyorum kendımı.ben de ılk zamanlar aman tamam cınsellık olmasın ama gecınelım dıyordum ama sonucta bayan oldugunu hıssetmek ıstıyorsun kocan senı sevsın senı ıstesın ıstıyorsun bu acık ve net. evımı ozluyorum esyalarımı ozluyorum duzenımı ozluyorum..

aynı benım esım yahu.hadı nerdeyse tatmın ol da bıtırelım artık gorunumunde,gecelık fılan gıyerım hıc kafasını donup bakmaz,bı sarılıyım fılan hayatta yapmaz.Insallah senın durumunun sonucu benımkı gıbı olmaz arkadasım

aynisini yasadim yapmadigim denemedigim sey kalmadi kactane gecelik aldim umrunda degil bunlara luzumyok 5 dakikalik is icin dedi bana gulermisin aglarmisin. duygusuz duygusuz yasiyoruz ne anlami var ben sogudum artik zaten icimdende gelmiyor kendimi cok asagilanmis hissediyorum. zaten birkac kez birlikteyken bazi kirici sozler soyledi cok zoruma gitti .

birkez sordum dedim yani erkeklerin bu kadar uzun sure cinsellik olmadan yasamasi normalmi diye bana dedigi ben topum sonra kahkaha atti saka saka dedi bilmiyorum top olsaydi cocugum olmazdi herhalde saka yapti

Bana göre kocanız sizi sadece çocugunuzun annesi olarak görüyor. Kısaca size karşı içinde aşk a dair duygular beslediğini düşünmüyorum. Sizi sevse size cinsel olarak bu kadar soğuk olmaz. İnsan sevdiğini arzular ister. Ve diyorsunuz ki çeşitli değişikliklerle karşısına çıkıyorum buna rağmen kafasını çevirip bakmıyor. Burada sorun var. O sorunda sevgisizlik bana göre. Çevremden biliyorum kadınlar 2 gün küs kaldıkları kocasına biraz kur yaptığında kocasının dayanamadığını. Sizinde böyle olmalı bence.

Velhasıl durum bundan ibaretken bence kendinizi olabildiği kadar geri çekin. O inat diyorsunuz siz ondan inat olun. Çocugu olan bi annesiniz siz çocugunuzdan başka herkesle günlerce konuşmadan durabilirsiniz. Artık bazı şeyleri kabullenmeyin kabul ettirin. Hala mutsuzsanız, kadın, sevgili muamelesi görmüyorsanız ayrılın. Bu aşağılamaya katlanmak zorunda değilsiniz. Zaten size sevgi adına birşey veremeyen adam yanınızda olsa ne olur olmasa ne olur.

Umarım üzmemişimdir yazdıklarıma

Son düzenleme:
aynisini yasadim yapmadigim denemedigim sey kalmadi kactane gecelik aldim umrunda degil bunlara luzumyok 5 dakikalik is icin dedi bana gulermisin aglarmisin. duygusuz duygusuz yasiyoruz ne anlami var ben sogudum artik zaten icimdende gelmiyor kendimi cok asagilanmis hissediyorum. zaten birkac kez birlikteyken bazi kirici sozler soyledi cok zoruma gitti .

birkez sordum dedim yani erkeklerin bu kadar uzun sure cinsellik olmadan yasamasi normalmi diye bana dedigi ben topum sonra kahkaha atti saka saka dedi bilmiyorum top olsaydi cocugum olmazdi herhalde saka yapti

benımkı onur kırıcı seyler soylemez,cınsel ılıskı bıtene kadar sabreder ama anlarım yuzunden hareketınden. normal zamanda sorarım neden bu kadar soguksun neden bırseyler yasamak ıcın benım adımımı beklıyorsun hıc benı ozlemıtorsun derım o bana ne alakası var ha bu arada evde kola varmı deyıp konuyu degıstıırır.

senınkının sozlerı bıraz daha kırıcıymıs arkadasım Allah kolaylık versın
ama benımkının de yaptıklaeı oylebı de her defasında yakalanmıyormu..

Umarım öyle değildir ama bu siteydi sanırım kocasının yıllar sonra gay olduğunu öğrenen hanımlara denk geldim. Buda ihtimaller arasında

yaben 6 gun sonra evlenıcem ama evlenmeden nısanlımla konustum yanı bu cınsellık konusunu gecen hafta...
bana haftada 2 3 normal oldugunu soyledı...
ben bırsey bılmedıgım ıcın ona danısmak ıstedım..
bırazda annemden dınledım..
sen boyle aylar dıyınce aklıma bu geldı dırek özür dilerim...
bı cocugunda var ne yapman gerektıgını bılmıyorum ama
eşin evden gitmeni istiyor gıbı gorunuyor..
yada o senı gotureyım gıdecegın yere dıyerek kızdırmaya calısıyor..
bılemedım sımdı esınızı tanımıyorum yanı şaka ve mizaç anlayısı nedır bılemedım..
senın aklından ne gecıyor?*
istenmedıgını kesın olarak dusunuyormusun ??

insallah cok mutlu olursun evlilik buyuk hayallerle kurulan bir muesse ama herzaman mutlu sonuclanmiyor maalesef
ilk evlendigimiz zaman hersey iyiydi normaldi sonra sayi gittikce dustu 6 yillik evliyim 2 aya yakin 1 oluyor daha 28 yasindayim
yok gayet ciddi ciddi soyluyor biliyorum hararetli kavga ederken soyledi ben artik cok yoruldugumu artik tek tarafli savasamayacagimi soyledim oda seni istedigi yere gotureyim ozgur bir kadinsin dedi cok ciddiydi

insallah cok mutlu olursun evlilik buyuk hayallerle kurulan bir muesse ama herzaman mutlu sonuclanmiyor maalesef
ilk evlendigimiz zaman hersey iyiydi normaldi sonra sayi gittikce dustu 6 yillik evliyim 2 aya yakin 1 oluyor daha 28 yasindayim
yok gayet ciddi ciddi soyluyor biliyorum hararetli kavga ederken soyledi ben artik cok yoruldugumu artik tek tarafli savasamayacagimi soyledim oda seni istedigi yere gotureyim ozgur bir kadinsin dedi cok ciddiydi

senınkı yıne gotureyım demıs benımkı erkenden gıt bıletını erken saate al derdı ama alıp gıtmeye kalktıgım gun de kapıyı uzerıme klıtleyıp gıtme bı kez daha deneyelım dıyen de oydu.

Aman Allahımmm... benımkının aldatmadıgını bılsem gay dıcem ama cok akıllı kendısı her defasında yakalanıyor ya da bılerek yakalattırıyor kendnı.

Senin konunu biliyorum.. Senin kesinlikle boşanman lazım. Zaten bu kadar aldatılma yaşamanın sebebi ilk öğrendiğinde affetmendir. Aldatılma bana göre affedilmez. Kime karşı olursa olsun. Boşanmalı kadınlık onurunu kazanmalısın yeniden bana göre

ben esımden uc haftadır ayrı yasıyorum arkadasım ve kendımı sorguluyorum.ben demekkı bu adamsız da yasayabılyorum onu dusunmeden de gecırebılıyorum hayatımın belırlı kısımlarını ve sonra sonra cogunu.ben artık alıskanlık , duzenın bozulmasından korkma dıye yorumluyorum kendımı.ben de ılk zamanlar aman tamam cınsellık olmasın ama gecınelım dıyordum ama sonucta bayan oldugunu hıssetmek ıstıyorsun kocan senı sevsın senı ıstesın ıstıyorsun bu acık ve net. evımı ozluyorum esyalarımı ozluyorum duzenımı ozluyorum..

cok kararsizim bir yanim gitme kal derken diger yanim gun gectikce kendini hasta ediyorsun cocuguna faydan olmuyor cunku mutsuzum gelecege dair hicbir isik goremiyorum kararsizligim beni durduran acaba cocugum babasiz nasil buyur cevreden kotu etkilenirmi basinda bir baba modeli olmadan nasil zaptederim birde erkek cocugu daha zor olur dedi arkadaslarim .
kesinlikle insan bir kadin olarak arzulanmak istiyor

Bana göre kocanız sizi sadece çocugunuzun annesi olarak görüyor. Kısaca size karşı içinde aşk a dair duygular beslediğini düşünmüyorum. Sizi sevse size cinsel olarak bu kadar soğuk olmaz. İnsan sevdiğini arzular ister. Ve diyorsunuz ki çeşitli değişikliklerle karşısına çıkıyorum buna rağmen kafasını çevirip bakmıyor. Burada sorun var. O sorunda sevgisizlik bana göre. Çevremden biliyorum kadınlar 2 gün küs kaldıkları kocasına biraz kur yaptığında kocasının dayanamadığını. Sizinde böyle olmalı bence.

Velhasıl durum bundan ibaretken bence kendinizi olabildiği kadar geri çekin. O inat diyorsunuz siz ondan inat olun. Çocugu olan bi annesiniz siz çocugunuzdan başka herkesle günlerce konuşmadan durabilirsiniz. Artık bazı şeyleri kabullenmeyin kabul ettirin. Hala mutsuzsanız, kadın, sevgili muamelesi görmüyorsanız ayrılın. Bu aşağılamaya katlanmak zorunda değilsiniz. Zaten size sevgi adına birşey veremeyen adam yanınızda olsa ne olur olmasa ne olur.

Umarım üzmemişimdir yazdıklarıma

ben bunu yaptigimda su an daha yeni barisiyoruz olaylarin ustu kapanmadan bana yaklasma diye kackez rededildim
normal zamandada yine cok rededildigim olmustur halbuki benim bildigim kadinlar rededer .
iste o inat ruh bende yok ah keske biraz birazcik ya azicik inatci olabilseydim oyle bir karakterim yok ama cok isterdim .yazdiklariniz icin cok sagolun kirilmadim buraya yazinca daha rahatliyorum birileri dinliyor dinleniyorum.

Umarım öyle değildir ama bu siteydi sanırım kocasının yıllar sonra gay olduğunu öğrenen hanımlara denk geldim. Buda ihtimaller arasında

sanmiyorum dini inancina duskun biri kendisi

Senin konunu biliyorum.. Senin kesinlikle boşanman lazım. Zaten bu kadar aldatılma yaşamanın sebebi ilk öğrendiğinde affetmendir. Aldatılma bana göre affedilmez. Kime karşı olursa olsun. Boşanmalı kadınlık onurunu kazanmalısın yeniden bana göre

haklısın arkadasım kadın oldugumu hıssetmek ıstıyorum artık

senınkı yıne gotureyım demıs benımkı erkenden gıt bıletını erken saate al derdı ama alıp gıtmeye kalktıgım gun de kapıyı uzerıme klıtleyıp gıtme bı kez daha deneyelım dıyen de oydu.

gitmeni engellemeside insana bir nebze olsun hala bir umut var hala bu yuvaya sahip cikiyor dusuncesi uyandirir icinde .
bizde bu evlilige tek basina sahiplenen benim onun umurunda degil yalandan bile olsa gitme kal der insan ama yok o bile yok

gitmeni engellemeside insana bir nebze olsun hala bir umut var hala bu yuvaya sahip cikiyor dusuncesi uyandirir icinde .
bizde bu evlilige tek basina sahiplenen benim onun umurunda degil yalandan bile olsa gitme kal der insan ama yok o bile yok

yalandan gidecerim dediğinizi bildiği için,burnu yere düşse almayacak pozisyonda..vazgeçilmezim düşüncesi hakim..tartışmalarınızın boyutunu yapamayacağınız konumlara getirmeyin..tartışma,huzursuzluk olduğu anda ortamı terkedin..ilginizi abartamadan bir süreliğine eksiltin..

yalandan gıtme kal dese ne olurkı arkdasım. sen yıne de bır otur esınle konus genıs kapsamlı bır sekılde.herkes derdını anlatsın

Back
X