- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
Cok sükür iki tane dünya tatlisi evladim var. Kizim üc yasinda oglum 4 aylik oldu. Benim sorunum kizim hala yanimizda yatiyor ve de bebegim dörtten sonra cok huysuzlasiyor, kizim da uyaniyor haliyle. Sonrasini tahmin edin ne kadar zor oluyor ikisini de uyutmak.
Oglum dünyaya haya yutmaya gelmis gibi, inanilmaz cok gazi var, sabak saatlerinde sanirim sancilaniyor ve cok huysuzlaniyor. Emziriyorum ama emerken o kadar cok heyecan yapiyor ki cok hava yutuyor.
Cok hareketli ve de hava yutuyor, sakin bir ani yok, ancak uykudayken normal emiyor.
Bunu nasil hallederim =(
Gün icinde ikisine de yetmeye calisiyorum, fakat kendimi hep yetersiz hissediyorum.
kizim bebegin üzerine cok geliyor cogu zaman yuarmak zorunda kaliyorum.
Beni üzen beni duymamazdan gelmesi,uyarilarimi pek duymak istememesi.
normalde cok sakin ve akilli bir cocukken bebegin üzerine cok gidiyor, mesela burnunu sikiyor yapma diyorum bana sesini yükseltiyor.
Bu duruma cok üzülüyorum, kizim icin pedegoga gitmeme gerek var mi bilmiyorum, ama üzülüyorum cok.
Sesimi yüksettigim zamanlar oluyor anlasin yaptigini diye ama beni umursamiyor.
E bebek de kücük korkuyor görüyorum gözümle, ona da kiyamiyorum.
Iki arada kaldim
dikkatini dagitmaya calisirim genelde kizimin, yani yapmasini istemedigim birsey yaparken baska birseye yönlendiriryorum ama her seferinde basarili olamiyorum.
Benim cok kaygilarim söyle ki cocuklarimla arama küslük girmesin, burada kizimi kastediyorum. Onu üzmeden kisiligini incitmeden nasil oteritemi koruyabilirim.
Cocukluk yapiyor biliyorum ama üzülmetne kendimi alikoyamiyorum.
su dönem cabuk gecse keske de kizima daha cok zaman ayirabilsem.
Üzülüyorum kizlar, cocuklarim arasinda adaletsiz zaman ayrimim olabiliyor bebek yüzünden bazen, bebegim cok gazli ve hareketli bir bebek zaten, emzirincede zaman gidiyor tabi.
Kendimi kötü hissediyorum, tecrubeli anneler yüregime su serpin ne olur =(
Oglum dünyaya haya yutmaya gelmis gibi, inanilmaz cok gazi var, sabak saatlerinde sanirim sancilaniyor ve cok huysuzlaniyor. Emziriyorum ama emerken o kadar cok heyecan yapiyor ki cok hava yutuyor.
Cok hareketli ve de hava yutuyor, sakin bir ani yok, ancak uykudayken normal emiyor.
Bunu nasil hallederim =(
Gün icinde ikisine de yetmeye calisiyorum, fakat kendimi hep yetersiz hissediyorum.
kizim bebegin üzerine cok geliyor cogu zaman yuarmak zorunda kaliyorum.
Beni üzen beni duymamazdan gelmesi,uyarilarimi pek duymak istememesi.
normalde cok sakin ve akilli bir cocukken bebegin üzerine cok gidiyor, mesela burnunu sikiyor yapma diyorum bana sesini yükseltiyor.
Bu duruma cok üzülüyorum, kizim icin pedegoga gitmeme gerek var mi bilmiyorum, ama üzülüyorum cok.
Sesimi yüksettigim zamanlar oluyor anlasin yaptigini diye ama beni umursamiyor.
E bebek de kücük korkuyor görüyorum gözümle, ona da kiyamiyorum.
Iki arada kaldim
dikkatini dagitmaya calisirim genelde kizimin, yani yapmasini istemedigim birsey yaparken baska birseye yönlendiriryorum ama her seferinde basarili olamiyorum.
Benim cok kaygilarim söyle ki cocuklarimla arama küslük girmesin, burada kizimi kastediyorum. Onu üzmeden kisiligini incitmeden nasil oteritemi koruyabilirim.
Cocukluk yapiyor biliyorum ama üzülmetne kendimi alikoyamiyorum.
su dönem cabuk gecse keske de kizima daha cok zaman ayirabilsem.
Üzülüyorum kizlar, cocuklarim arasinda adaletsiz zaman ayrimim olabiliyor bebek yüzünden bazen, bebegim cok gazli ve hareketli bir bebek zaten, emzirincede zaman gidiyor tabi.
Kendimi kötü hissediyorum, tecrubeli anneler yüregime su serpin ne olur =(