Dertliyim kederliyim kim ne derse ağlarım:'(

SuuDe_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
86
0
0
Ankara
Oyyyyy ooyyyyy Allahıma binlerce kere şükür sağlığım ailem herşey iyi ama neden aşk hayatı olmuyo olmuyo kızlarrrr bittttiiii dedi bitti bitti bitti bittiiii şaka gibi yaaaaaaa:27::53::84::58::18::5: ilk kez bir aşk bir erkek beni bu kadar kör ettiiiiii ne oluyo Allahım bana neden mantıgım gururum durdu nerde o güçlü insan neden kaybettim ben bu kadar kendimi

Yazın yazın ne söylemek istiyosanız yardımlarınıza desteğinize ihtiyacım var tabi neden ayrıldımızı merak ediyosunuz en başta kafam ne kadar iyi dimi olay sadece ama bakarmısınız SADECE yani benim için önemsiz ondan gizli iş çevirmem ve bi 5ay sonra onun bunu duyması:50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50:

Sevgim için mücadele etcem o beni bırakmadı şimdi bende onu bırakmıycam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:43::43::43::43::43::43::43:

Sinir anında söylenmiştir üzmeyin kendinizi bu kadar.
Sakin kafayla konuşun.
Elbet çıkar yol bulursunuz.

Seviyosak savaşmak lazım değilmi peşinden koşmak ben onsuz yapamam bu ayrılık psikolojisi değil gerçekten yapamam ya hiç aşık olup sevmemişim ya da ben kör kütük aşığım

Kuzenimin yanına beni ablası gibi görürdü önemli bi sorunu vardı onun yanına çıktım gittim ama haber verme imkanım yoktu ve o tüm açıklamalarımı dinlemeyip sadece bana sölemedin diyip duruyo oda haklı yanlış belki ama

Erkek arkadaşımız olmasa ; yok diye üzülürüz . Erkek arkadaşımız olunca bir sorun bulur yine üzülürüz .

Ewlenmesek , ewlenmedik diye ciyaklarız ; ewlenince boşansak mı diye ciyaklarız .

Ne bitmeyen dertlerimiz war beeee , İmdaaaaaaaaaaattt , nedir bu çektiğimiz yaaaa :27::27:

Seviyosak savaşmak lazım değilmi peşinden koşmak ben onsuz yapamam bu ayrılık psikolojisi değil gerçekten yapamam ya hiç aşık olup sevmemişim ya da ben kör kütük aşığım

Onsuz yapamam diye düşünmen şu aralar çok normal ama lütfen bu durumunu sevdiğin insana belli etme. Hem onsuz gayet de güzel yaparsın, biraz zaman geçince mantıklı düşünmeye başlayacaksın zaten.

Nolmuş
Problem neymiş anlamadım ben.
Kuzeninin yanına gitmen niye problem
Kuzenin sonuçta,kardeş sayılır

Ceyda varya dünden beri diyorumki yanımda olsa Allahım denize göle gerek yok bir kaşık suda boğarımmmmmmmmmm ooooffffffffffffff ooooofffffffffffffffff aklımı kaybettim sanırım nasıl böyle oldum ben nasıl kapıldım böyle bu deli sevdaya

Oyyyyy ooyyyyy Allahıma binlerce kere şükür sağlığım ailem herşey iyi ama neden aşk hayatı olmuyo olmuyo kızlarrrr bittttiiii dedi bitti bitti bitti bittiiii şaka gibi yaaaaaaa:27::53::84::58::18::5: ilk kez bir aşk bir erkek beni bu kadar kör ettiiiiii ne oluyo Allahım bana neden mantıgım gururum durdu nerde o güçlü insan neden kaybettim ben bu kadar kendimi

yaa ayrılmanıza inanın üzüldüm ama o kadar çok farklı yüz ifadesine yer vermişsiniz ki mesajınızda çok güldüm yaaa..:1::1::60::60:
umarım düzelir her şey, sıkmayın canınızı.
:71:

Kuzenimin yanına beni ablası gibi görürdü önemli bi sorunu vardı onun yanına çıktım gittim ama haber verme imkanım yoktu ve o tüm açıklamalarımı dinlemeyip sadece bana sölemedin diyip duruyo oda haklı yanlış belki ama

E nolmuş yani canım ne var bunda açıklama yapmışsın haber verme imkanın da yokmuş.Bence fazla abartmış durumu onun karsısında böyle ezik durma arkdaşım ben ortada yanlış bişi görmüyorum. Kısacası ayrılcak bi sebep yok böyle şeylerden ilişki biter mi canım? Tatlım tamam şuan çok üzgünsüz onsuz yapamam diyorsun ama bu duyguyu ona dissettirme kendini vazgeçilmez sanmasın.

Ceyda varya dünden beri diyorumki yanımda olsa Allahım denize göle gerek yok bir kaşık suda boğarımmmmmmmmmm ooooffffffffffffff ooooofffffffffffffffff aklımı kaybettim sanırım nasıl böyle oldum ben nasıl kapıldım böyle bu deli sevdaya

ayy canım benim üzülme kız gerçekten seviyosa zaten bu sebepten çekip gitmez eğer dönmezse demekki bahane arıyomuş dersin bu kadar kolay olmamalı ayrılmak gerçkten seven biri için :38:

Back
X