dertliyim

cilemvar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
169
0
66
Kayseri
sevdiğimden ayrıldım onun istediği hattı kullanmıyorum diye beni bıraktı yanımda olmadı.ve bunu atlatmya çalışıyorum ama sabhları kalktığımda cok kötü oluyorum nefesim daralıyo icim sıkılıyo ben bunu nasıl atlatıcam bana akıl fikir verin aklıma geldikce kötü oluyorum nasıl basa cıkıcam bu dertle.yaptıkları zoruma gidiyo onu düsünmemek icin bana kötülük yaptı bosver diyorm ama sabahları sanki baska biri oluyorum zevk almıyorum bseyden rüyamda görürsem heleki dahada kötü oluyorum 2 haftaya yaklastı zaman gectikce özlüyorumda ileriki zamanlarda nasıl bascıkıcam kendime nasıl hakim olucam!!!

Keşke eski konunun linkini atsaydın buraya yada kısaca geçseydin üstünden.. Sayfa sayfa konunu arıyamıyorum(z) çünkü.. Belki o zaman daha yardımcı olabilirim(z)..:34:

Vay be ilginc. Insanlar genelde geceleri fena olurlar, siz sabahlari.. Of moral bozukluguyla kalkmak fenadir. Hatti kullanmaya baslasaniz duzelir mi ki araniz? gerci iki koca hafta bi ses olmadiysa biraz zor gibi gorunuyor.

Diğer konunu okudum ..
Sen iyimisin hala o adamı düşünuosun bak ılerde çok pişman olucaksın.
bu yaş bı daha ne zman gelıcek elıne en guzel yılların bunlar bak aynı yas sayılırız
aklını basına al lutfen unıye gıt ve yepyenı bır hayat kur.

Diğer konunu okudum ..
Sen iyimisin hala o adamı düşünuosun bak ılerde çok pişman olucaksın.
bu yaş bı daha ne zman gelıcek elıne en guzel yılların bunlar bak aynı yas sayılırız
aklını basına al lutfen unıye gıt ve yepyenı bır hayat kur.

evet gidicem üniversiteye kararımı verdim zten

bende sabahları cok kotu oluyorum.boyle bı uyanıyorum nefes alamıyorum nefesım kesılıyo gıbı oluyo gece bısey olmuyo ama o sabahlar varya.. benı ölduruyo

Diğer konunu okudumda doğru söylemişim eski sevgilin gerçekten dengesiz bi tip.
Ayrılmışsın, kurtulmuşsun, sevinsene.. Allah'ın sevdiği kuluymuşsunda erken açmış gözünü, erken göstermiş sana gerçek yüzünü.. En azından söz, nişan vs olsa daha zor olurdu ayrılman.. O yüzden hiç kafana takma.
Herşeyde bi hayır vardır unutma.. Böyle inatçı, dik kafalı, dengesiz bi insanı hayat boyu çekemezdin.. Boşver..
Bak mübarek aya girdik bol bol dua et.
Allah yar ve yardımcın olsun..

Onun istediği hattı kullanmıyorsun diye mi bıraktı ... :) Hmmm..
İnşallah üniversite hayatında biraz gözlerin açılır.

Back
X