dertliyim

cilemvar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
169
0
66
Kayseri
kızlar ii dğilim sevdiğim rüyamda nisanlanıyodu bu sıkıntıyı nasıl atlatıcam ben bana akıl verin

:) olablir cnm ama cok etkilendim yani onun benden ayrılmasından dolayı taktığımdanmı gördüm bu rüyayı yoksa gerçekmi olck bilmiyorum

Yok rüya gördüm yok fal baktırdım.. Bırakın artık şu batıl şeylere inanmayı..

Rüyalar gerçek olsa 40 kere aynı rüyayı gören biri olarak balkondan düşüp öldüğümü görmeme rağmen 25 yaşıma kadar gelmezdim değil mi

Hayatı kendinize zehir etmekten boş vesveselere kapılmaktan başka bir işe yaramıyor bu tavrınız ..

arkadaşım sen her rüyanda böyle yıkılacak gibi olursan vay senin haline.. su iç nefes al geçerr

Yalnız ölüm değil de onun bir anlamı vardı bence Ya da bilinçaltı tabi bilemicem

Yalnız ölüm değil de onun bir anlamı vardı bence Ya da bilinçaltı tabi bilemicem

Bilmiyorum küçükken hep aynı şeyi görürdüm.. O zamanlar 2.katta oturuyorduk , balkonumuzdan hep düşer ölürdüm rüyamda.. Ve uykumdan fırlardım , kalbim küt küt atıyor olurdu..

Hiç anlamına tabirine bakmadım.. Şimdiler de rüya görüyor muyum onu bile hatırlamıyorum zaten

Konu başlığı yazısını görünce bende ne sandım yaa:)
O kadar kafaya takıcak birşey yok, bilinç altı görülen bir rüya.. Ve sen rüyaları böyle kafaya takıp dertleniyorsan senin bu hayattan çekeceğin ooooo çok şeyler olur.

Yani, ne gerek var bu kadar gereksiz düşüncelere.
Allah herşeyin hayırlısını versin demekte fayda var.

:) rüyam tersine cıktı numaramı arıyomus bulamıyomus :) 10 gündür uyku uyuyamıyomus taa yengemi aramıs numaramı almak icin

:) rüyam tersine cıktı numaramı arıyomus bulamıyomus :) 10 gündür uyku uyuyamıyomus taa yengemi aramıs numaramı almak icin

Bence rüyanızdan çok , sevdiğim dediğiniz kişinin sizi 10 gündür aramamasının sebebinin ' numaran yoktu ' ondan aramadım gibi bi açıklama yapmasına üzülmeliydiniz..

Neyse sonuçta hep konular böyle yön değiştirir zaten ...

Her rüyada bir mana aramak gereksiz...

"Rüyam tersine çıktı" ya da pek inanmam.

Tamamen bilinçaltı olduğuna inanıyorum, fazla düşünmüş olmalısınız bu ihtimali.

ben numaramı değiştirdim onu bikere aradım numara diğer telefonda kalmış yengemi falan aramıs isde almak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…