• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dertmi desem ne desem bilemedim yardımınıza ihtyacım var arkadaslar

silver32

sütdanasınınanası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2007
97
0
86
Isparta
7 yıllık evlliğin ardından monotonlasan bir hayatım vardı hersey fazla tekdüze seni sevyorum kelmesini duymayalı yıllar oldu belki ama ne olduysa 4 gün önce iş için izmire giden ertesi gün döndüğünde 1 avuc uyku ilacı içmiş gibi dolasıp sürekli bişeyler düşünen beni sevdğni söyleyen hep yanımda ol diye tekarlayıp duran biri döndü.ne oldu anlamadım soruyorum bişey yok diyor.söylemesi bile kötü ama 1 aylık ömrü kalmıs ta günah cıkarır gibi davranıyor.ne oldu anlamadım inanın cıldırmak üzereyim.2 gündür telefonu cebinden cıkarmıyor normalde ben toplardım sağdan soldan.cok farklı kafam allak bullak ne olmus olabilr beni aldattı desem olmus bitmiş haberim bile olmayacak bişey için neden değşsin bir anda ne olur fikir vern napacağım ben şimdi

Hemen kötü seyler getirmeyin akliniza, belkide orada yalniz kaldigi sirada, oda farkina varmistir evliliginizin cok monotonlastigini, bundan dolayi degismistir belkide.

Ama aksi halde, evet aldatmista olabilir , elbette ruhununuz bile duymaz, sonucta uzaktaydi, AMA VICDANI UzaK DEGIL , VICDAN AZABI CEKTIGI ICINDE BÖYLE DAVRANIYOR OLABILIR.

Genelde birden bire degisen erkekler icin derler , evde hanimi birsey sezmesin diye ilgili davraniyor...

Sizin adiniza ilk yazdigimi diliyorum, allah hakkinizda hayirlisini versin insallah.

sucluluk duygusundan olabilir
ama illa böyledir diyede sartlamayin kendinizi
belki böyle bir örnekle karsilasmistir
"terkedilen koca"
kendiside ayni duruma düsmek istemiyordur
o yüzden size daha iyi davraniyordur

Sıkıştırın biraz. Nasıl burda bizimle paylaşıyorsanız ona da sorun ne oldu diye? Lafı dolandırmaya kalkarsa bilin ki sizi aldatmış ama vicdan azabı çekiyor. Aksi halde zaten size açık açık söyleyecektir

1. izmirde yalniz kaldiktan sonra seni ne kadar cok sevdigini ve özledigini anlamistir ayri kalmak ona iyi gelmis olabilir
2. eger seni aldattiysa bundan büyük bir vicdan azabi duydugundan dolayi sana ilgisi artmis ve sana büyük bir haksizlik yaptigini anlamis olabilir

valla senin düşündüğün aklımdan geçti nedense ama belkide ayrı kalınca özlemiştir cnm

çok tuhaf ve düşündürücü bir durum ya
akla bir sürü şey geliyor arkadaşların dediklerine katılıyorum ya vicdan azabı çekti ya özledi peki sayıklarken sizin adınızımı sölüyordu

- izmire gittiginde seni nekadar cok özledigini sevdigini anlamistir..( biriyle dertlestiyse nasiyat akil almistir ve kendi kendine geri döndügümde karimi cok mutlu edecem demistir)

- bir haltlar yediyse (baska kadin falan) cok büyük vicdan azabi cektigi icin senin üstüne düsüyor olabilir, seni cok sevdigini anlamis ve onu terk etmenden korkuyor olabilir

BENDE EN IYISI ESINI BIR SIKISTIR IYICE SOR AGZINDAN BIRSEYLER ALMAYA CALIS!

cok sıkıstırdım yok gercekten bşey diyor ben anlamadım anlayan beri gelsin arkadaslar ama hayra alamet değil sanki.7 sene iş dolayısıyla cok uzun ayrılıklar yasadık hiç değişmedi ama o 1 günde neler oldu tam bir muamma ama kurcalayacağım sonucu yazarım hepnizi öpüyorum

eve gelince telefonunu cebinde taşımamasını sehpanın üstüne koymasını söyleyin.
hakkınızda hayırlısı inşallah kötü bir şey yapmamıştır.

Bence fazla kurcalayıp ve illede altında bir olumsuzluk arayarak kendini üzme..tadını çıkar,bak ne güzel özlediğin eşin tekrar yanında :))

Son düzenleme:
ben valla bu konularda çok şüpheci bir insan oldum
yaşadıklarımdan olsa gerek
bence şuan belli etme ama uzaktan taip et incele
zaten bişeyler karıştırıyorsa eminim bir falso verecektir.
ama şuda var erkekler bir süre ayrı kalınca özleyip değişebilirler
telefonu falan ortalık yerdemi

belki de bu kısa ayrılık,aklını başına getirmiştir..
bu davranışların altında birşeyler aramyın bence,yakaladığınız huzurun tadını çıkarın..

Uyuduğu zaman karıştır telefonunu. Sonuçta kadınların içgüdüsü yoğundur içinde olumsuz bir duygu uyandıysa araştır. Üç maymunu oynamanın alemi yok tabi takıntı haline getirmeden.

Seven erkek aldattiginda, icinde azda olsa vicdan varsa yikilirmis vicdan azabindan. Bizzat bir erkegin laflari bunlar.
Aldatmistir demiyorum, sen aladattimi acaba diyene kadarda aklima o gelmedi ama süphelerin varsa arastirmak hakkin.

Uyuduğu zaman karıştır telefonunu. Sonuçta kadınların içgüdüsü yoğundur içinde olumsuz bir duygu uyandıysa araştır. Üç maymunu oynamanın alemi yok tabi takıntı haline getirmeden.

Bence de mutlaka telefonunu karıştır.Sende içindeki bu endişeden kurtulursun. Ama davranışları hiç hayra alamet değil sanki :105:

Eğer seni aldattıysa ve sen bunu duyunca ondan ayrılmayacaksan boşver hiç kurcalama canım, öyle bir şey varsa üzüldüğünle kalırsın. Yok eğer böyle bir şey varsa ayrılırım diyorsan o zaman biraz dikkat ederek ve inceleyerek mutlaka bir açığını yakalarsın. Bence önce aldatıldıysan ne yapacağına karar ver sonra konunun üzerine git. Ayrıca şunu da söyleyeyim seni aldattı diye bir şey de yok, insanlar zaman zaman hayatlarında bir değişim geçirebilerler, bir ortamda birisi bir şeyler anlatır çok etkilenir ve bakışı değişir. Yani küçük olaylar bile hayata daha farklı bakmamıza yol açabilir. Bu nedenle kesin ihanet diye de düşünme.

Eğer ondan asla ayrılmayı düşünmüyorsan fazla kurcalama bu işi. Eğer adattıysa olmuş bitmiş. geri dönüşü yok. Diyelim üstüne çok gittin ve bir halt yediğini itiraf etti. Bu durumda ne yapacaksın ve eline ne geçecek bunu düşün ve ona göre ne yapacağına karar ver derim ...

Back
X