• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dertmi desem ne desem bilemedim yardımınıza ihtyacım var arkadaslar

belki eşinin işleri kötü gidiyodur size söyleyemiyodur o yüzden böyle davranıyo olabilir sizin onaylamayacağınız bi borca falanda girmiş olabilir

insanız işte, ilgisizliktende, ilgidende korkup şikayet ediyoruz.. aklınıza hemen kötü şeyler getirmeyin lütfen.. özlemiştir, ondan bu kadar sıcak davranıyordur. telefonunuda sakladığını düşünüyorsunuz , belkide şüphe duyduğunuzdan kaynaklanıyor. canım umarım herşey yolundadır.. bence üstüne gitmekte çare değil. seni aldattım diyecek hali yokya !! içinizi ferah tutun , özlemiştir.. pozitif düşünün, öylede olsun olurmu canım :))

izmire kesin olarak iş için gittigine eminmisiniz pekİ ?? iş için gittiyse 4 günde bu kadar alt üst olacak ne yaşamış olabilir ?? belkide hiç ayrılmadıgınız için kıy*****izi anladı uzakta .. ama telefonun konusu karmaşık sesi kapalı mı ??

Son düzenleme:
Kaç gündür ses çıkmamış arkadaştan, merak ettim umarım kötü bir şey olmamıştır.. :26:

Back
X