Gerçektenn missss...
Teşekkürler...
Canım ben 2M Migrostan aldım.. Özel bir yer değildi yani.. Sanırım bulunabilirliği yüksektir.. Nazar da eski firma neticede..nerden alabiliriz canım bu ürünü?
O kadar hoşuma gitti ki aebenim üşenmedim valla.. Kanıt olsun ortada istedim.. Huyum kurusun, kanıtsız bi'şeye inanmam çok zordur.. Benim gibi olanlar varsa fotoyla şüpheleri dağıtırım dedim..Ah püsküütüm birde üzşenmemiş adım adım fotolamışsın ....
Bende bu işi kireç sökücülerle halletmeye çalışıyordum .... Alalım bu üründen teşekkürler ....
Ah bu da güzel bi'bilgi olmuş, teşekkürler..evet ben de kullanıyorum ve çok memnunum.en güzel yanı da fayans arasındaki dolgu maddeyi-adını bilmiyorum- kaldırmıyor oluşu.sadece kiri götürüyor ve ovmaya da gerek kalmıyor.paylaşım için teşekkürler.
Bilgi için teşekkürler.Yapı marketlerde satılan fayans arası kalemi de iş görüyor. Kullanımı daha kolay.
Ben de almıştım kalemden ancak sonra var olan kiri görünce, altında olanca kir varken üste temiz bir görüntü kazandırmak mantıklı gelmedi.. Bundan sonra deneyebilirim sanırım.. Teşekkürler hatırlatma için..
Çok teşekkürler canım paylaşımın için. Ev temizliğinde yapamadan duramadığım ve en nefret ederek temizlediğim yerler derz araları :) Alıp deneyeceğim. Ben de bugüne kadar asit ve çamaşır suyunu karıştırıp sıcak suyla fırçalayarak temizliyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?