Deşifre olmak istemiyorum

Merhaba kızlar

Burda canımı çok sıkan, geceleri düşündükçe delircem gibi olcam bir konuyu açmak istiyorum, fakat deşifre olmaktan korkuyorum.
Bu olayda bahsettim kişinin bir yakını üye ve ben onun sayesinde böyle bir forum oldunu keşfettim. Her olay ile googleden araştırma yapar. Dengesizin biri sizin anlayacağınız.
Gerçekten birkaç öneriye ihtiyacım var sizlerin tarafından ama birtürlü cesaret edemiyorum konuyu acsammı diye. Silme buttonu da olmayınca emin olamadım.
Sizce öyle kolay googleden buluna bilirmi ?
Napsam acaba
Buraların kurduysa bulur sizi.. ben bile az çok anlıyorum kim kimdir. Güvenilir bir iki kişiye özelden yazın. Paylaşmak isterseniz ben de dinlerim sizi. Ama öyle bir risk varsa konu açmayın silinmiyor çünkü.

Yanı bu kişileri gerçek hayattamı tanıyorsun? Tam anlıyamadım
Gerçek hayattan tanidiğim bir kişinin burda veya sözlük te yaptığı paylaşımlardan kim olduğunu çözüyorum. Tanıdığımı bilemem tabi.
ama bazen isim verenler oluyor burada veya başka platformda. Onu da bulmak kolay herkesin feysi instası var.

Nick i bilmiyor ama konudan dolayı bulurmu diye sordum
Ben de böyle ikilem yaşarım. Konu çok tanıdık gelirse burayı düzenli takip eden ve sizi tanıyan birileri varsa şüphelenebilirler. Dikkat çekmeyecek bir başlık kullanın. konuda çok belirgin ayrıntılara girmeyin, hayat hikayenizi yazmayın mesela, sadece gerektiği kadar bilgi verin, bir de bazı gereksiz ayrıntıları değiştirin veya ekleyin mesela tek çocuksa "iki kardeşi var" falan yazın, bazı şeyleri değiştirin, meslek, şehir falan.

Back
X