Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
daha d.kontrol hapı olup olmadığını bile bilmiyosun sanırım ne için kullanıyosun
kafana göremi alıp kullanıcan doktormu verdi
ben kullanıyorum
hiç bi yan etkisini görmedim
ben adetimin son günü içmeye başlıyorum
akıntıya göre değişiyo 3. yada 4. günü içmeye başlıyorum
21 gün devam ediyo hap bittikten 3-4 gün içindede adet oluyorum
ama kimisi adetinin ilk günü içip adet bittikten sonra kalanına devam ediyomuş
sen en iyisi doktoruna sor
Doktor size bu ilacı verirken nasıl kullancağınızı anlatmamış demek ki..
Bence önce doktorunuzu değiştirin...
Çünkü hapın nasıl kullancağını söylemeyen doktor,size uygun olup olmadığını bile test etmemiştir bana göre..
Doğum kontrol hapları regl döneminde kullanmaya başlanır,kimi ilk gün kimi son gün başlar. İlk ay%70 korur,ek koruma gerekir..
Ayrıca tüm bu bilgiler ilacın içindeki prospektusun içinde yazar zaten..gamyoncuiremsu
Doktor size bu ilacı verirken nasıl kullancağınızı anlatmamış demek ki..
Bence önce doktorunuzu değiştirin...
Çünkü hapın nasıl kullancağını söylemeyen doktor,size uygun olup olmadığını bile test etmemiştir bana göre..
Doğum kontrol hapları regl döneminde kullanmaya başlanır,kimi ilk gün kimi son gün başlar. İlk ay%70 korur,ek koruma gerekir..
Ayrıca tüm bu bilgiler ilacın içindeki prospektusun içinde yazar zaten..gamyoncuiremsu
Evet ama bu rahatsızlığınız için bile belli bir açıklama yapmak zorundaydı doktorunuz..
Ben olsam ilacı bile kullanmam,aynı gün farklı bir doktora giderim..
Neyse sizin hayatınız,sizin kararınız,geçmiş olsun..
Bu d.kontrol hapını ben 5 yıl önce sipralimi çektirdiğimde kullanmıştım.Sadece kilo aldırmıştı o zaman kilo almak istiyordum hoşumada gitmişti.
Şimdi başka bir hap kullanıyorum başlığıda var. Ondan çok memnunum şimdilik.