• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

desolett nedir

• Konu Sahibi Konu Sahibi parax
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

parax

Ziyaretçi
ben bu ilacı ilk kez kullanacan dogun k ontrol hapınmı nasıl kullanılır ilacı kullanan varmı yan etkilerini gören varmı acil nasıl kullanılır

daha d.kontrol hapı olup olmadığını bile bilmiyosun sanırım ne için kullanıyosun
kafana göremi alıp kullanıcan doktormu verdi
ben kullanıyorum
hiç bi yan etkisini görmedim

doktoruna danıs o anlatır nasıl kullanıldıgını verdıgı hapı soylemedımı nasıl kullanılcasgını :S

ben adetimin son günü içmeye başlıyorum
akıntıya göre değişiyo 3. yada 4. günü içmeye başlıyorum
21 gün devam ediyo hap bittikten 3-4 gün içindede adet oluyorum

ama kimisi adetinin ilk günü içip adet bittikten sonra kalanına devam ediyomuş
sen en iyisi doktoruna sor

ben bu ilacı ilk kez kullanacan dogun k ontrol hapınmı nasıl kullanılır ilacı kullanan varmı yan etkilerini gören varmı acil nasıl kullanılır

dr verdi nasıl kullanılır

Doktor size bu ilacı verirken nasıl kullancağınızı anlatmamış demek ki..
Bence önce doktorunuzu değiştirin...
Çünkü hapın nasıl kullancağını söylemeyen doktor,size uygun olup olmadığını bile test etmemiştir bana göre.. :kızgın:
Doğum kontrol hapları regl döneminde kullanmaya başlanır,kimi ilk gün kimi son gün başlar. İlk ay%70 korur,ek koruma gerekir..
Ayrıca tüm bu bilgiler ilacın içindeki prospektusun içinde yazar zaten..gamyoncuiremsu

Son düzenleme:
Doktor size bu ilacı verirken nasıl kullancağınızı anlatmamış demek ki..
Bence önce doktorunuzu değiştirin...
Çünkü hapın nasıl kullancağını söylemeyen doktor,size uygun olup olmadığını bile test etmemiştir bana göre.. :kızgın:
Doğum kontrol hapları regl döneminde kullanmaya başlanır,kimi ilk gün kimi son gün başlar. İlk ay%70 korur,ek koruma gerekir..
Ayrıca tüm bu bilgiler ilacın içindeki prospektusun içinde yazar zaten..gamyoncuiremsu

adet düzensizligi için verdi canım
a.s.

adet düzensizligi için verdi canım
a.s.

Evet ama bu rahatsızlığınız için bile belli bir açıklama yapmak zorundaydı doktorunuz..
Ben olsam ilacı bile kullanmam,aynı gün farklı bir doktora giderim..
Neyse sizin hayatınız,sizin kararınız,geçmiş olsun..

Bu d.kontrol hapını ben 5 yıl önce sipralimi çektirdiğimde kullanmıştım.Sadece kilo aldırmıştı o zaman kilo almak istiyordum hoşumada gitmişti.
Şimdi başka bir hap kullanıyorum başlığıda var. Ondan çok memnunum şimdilik.

Back
X