Desperate housewives

eva longoria için izliyordum ama bu ara susan ve mike çiftine taktım ilk sezonu izlemediğim için başladım şuan 7.bölüme geçtim gerçekten güzell eva mükemmel ;)

evet canım sette çekiliyor bende gördüğümde şaşırdım ama bi yandan da helal olsun dedim :1::1:

ne güzel setine gitmişsiniz yerinizde olmak isterdimm sette çekilmesi hem ekip açısından hemde oyuncular açısından çok iyi daha rahat ;)

final bölümü güzeldi.bütün karakterlerin sonunu çok güzel bitirmişler.
Ciddimisiniz? Ben mahalleden ayrılmalarına ve bir daha görüşemicek olmalarına çok üzülmüştüm :50: Dizi bitince hayatımda bi boşluk olmuştu sonra LOSTu izlemeye başladım :9:

Kizlar ben bu yaz diziyi ingilizce birinci sezondan youtubeden izlemeye basladim.
13 parta geldim, gerisini bulamadim. Nereden izleyebilirim? Altyazisi hic onemli degil.
Yeterki seyretmek icin bir site verin:14:

desperate house wifes setine gittim hayal kirikligina ugradim.butun evler tas catlasin 2 sokak kadar yere kurulmus.biraz ilerisinde baska film setleri var,asagida baska,hepsi dip dibe..ben bildigin bi mahallede cekiliyor saniyordum:2:

ana sette mi çekiyorlarmış ben hiç anlamamıştım normal mahalle sanıyordumdeğilmiş demek ha vay be bu yabancılar aldı başını gidiyor bizim kiler olsa iki ev koyarlar olur biter bunlar sokaka mahalle kuruyor:9:

Son düzenleme:
Aslında güzel bir dizi ama Cnbc-e de parça parça izlediğim için ve sezon sayısı çok fazla olduğu için baştan başlayıp sonuna kadar bitiremedim. Keyifli bir dizi bence:31:

Back
X