Merhaba arkadaslar 10 yillik evli 3 cocuk annesiyim.gorucu usulu evlendim esimle iyi bir evliligim vardi.Esim merhametlj etrafta sevilen bir insandi.Gezmeyi giyinmeyi severdik ikimizde. Anlasamadigimiz bir nokta yoktu.Taki bir gece ruyamda bi kadin gördüm. Hic şüphe etmemistim. Telefon dokumanlarina baktim uygulama yukleyip dunyam basima yikildi.Affettirdi tabi.Ama 3.bebegime hamile kaldim istemeyerek.Bebegim dogmaya yakın benden sogudugunu soylemeye basladi.6 ay mücadele ettim.Farkli sorunlardq bas gosterdi.borclarimiz vardi ailesiyle ayni isteydi.isi birakti yalniz calismaya basladi.evimizi sattik.ailesiyle ayni binadydik.sonuc su an annemle baska sehirdeyim.sadece cocuklariyla konusuyor.zoruma giden aldatildim affettim ama o hep beni sen ittin bana ilgi gostermedjn demesi.davayida acti .4 aydir ayriyiz.Cok zor maddi acidan zor durumda degilim ailem arkamda. Ama manen yikildim.esime cok bağlanmisim.yediremiyorum nasil basa çıkacağım bununla aileside arayip sormuyor beni.herkesin ozenerek baktigi evliligim bitti.ben babasiz buyudum 3 evladimda ayni kaderi yasayacak .Biliyorum ayril kurtul gururun yokmu diceksiniz .Ama ozaten bitirmis evet beynindr boyle olup geri barisan varmi acaba cok kotuyum destege ihtiyacim var..