Destege ihtiyacim var

alarah

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
19
0
286
Almanya
merhaba arkadaslar
ben yeni kayit oldum ve hep bu formu okuyordum ve cok hosum gidiyordu,
benim biraz destege ihtiyacim var
bilmiyorum belkide ben herseyi cok büyütüyorum ,herseye sikinti ediyorum ,
biz esimlen 8 senedir evliyiz
kendizi cok iyi bir insan
ben sadece bazi davraniz ,hareketlerini sevmiyorum
bunlar
cocuk gibi olmasi ,ben hesab sorunca gülmesi ,niy gülüyorsun diye sorunca hosuma gidiyor bana hesab sormus gibi sinirli konusman diyor,
saf olmasi
herseyi ben söylicem öyle yapacak,kendi kafasina göre düsünen ir insan degil,söyle yapalim böyle yapalim buraya gidelim söylemez
bende düsünüyorumki böyle erkek olurmu gercekten??
cok tuhafima gidiyor bukez sogukluk basliyor
elimde degil neyapayim bilmiyorum
bundan 2 sene önce dinine cok bagli bir insan
son 3 aydir namazi kilmiyor
2 gündür kiliyor tövbe aldi
hep korkum yine namazi birakacak diye,o insana yakistiramiyorum ben cünki sebebsiz yere namaz birakinca tuhaf oluyorum,birseyde demiyor
sakalini kikrli sakal birak diyorum ,kesecem diyor haftalar geciyor kesmiyor
bi ara yaslilar gibi sakal birakti kavga ede ede kesti
bide herseyi bana sorar,bugun günlerden ney,veya ben birsey söleyince cabuk unutur
bu sene evlilik yildönümüzü unuttugu gibi
arkadaslar benim destege ihtiyacim var bunlarin hepsi bana cok geliyor
ben zaten cocuklarimlar terapiye gidiyorum kizim 7 yasinda biraz zekasi geri yani yeni yeni konusmayi düzeltiyor kafasi ayni 5 yasindakigibi ,doktorlar öyle söylüyor
özel devlet okuluna gidiyor otobis kapidan aliyor tekrar getiriyor
oglum 5 yasinda oda daha konusmuyor dadece bir kac kelime oda hep almanca kizimda öyle
oglum aktiv ve cok sinirsel ,ma cok zekali masallah,oda özel egitim ana okuluna gidiyor

bende saniyorum ben cok yanlizim
kimseden destek almiyorum ,kocamdan bile
bende biraz sizden destel alim dedim

sizce esimin yaptigi hareketler normalmi??

Çocuklarında bulunan sorunlar genetik olmasın belkide eşinin bilmediğin bir hastalığı var ? Bunları konuştunmu

bir kan testi yaptır eşine bence b12 eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir.

Ben de çocukların sorununun genetik olabileceğini düşündüm.

Eşinin çocukluğu hakkında bilgi almaya çalış.
Kaç yaşında konuşmuş ? Okulda nasılmış ?

aslinda ben kendim gec konusmusum
esim cok zor anlar yasadi,babasi sorumsus bir insan ,kardesleri saygisiz
kendisi 17 yasindan beri istanbullarda calisip para kazanip babasina gönderildi cünki cok borclari vardi kendisinin memlekete dönmesi icin borcu bitmesi istiyordu
zavalli babasi napiyordu parayi,yiyordu sadece
annesi o yüzden kanser oldu ve vefat etti
bizim dügünümüz almanyada oldu camide,benim babam yapti dügünü
gelinligimi kendi paramlan aldim
kayinbabam bilenziklerimi yedi cok zor günler bunlar

öncelikle çocuklarına geçmiş olsun canım
yazını okuyunca benimde aklıma sorunun genetik olabileceği geldi.eşim herşeyi unutuyor çok saf kızımında zeka seviyesi düşük demişsin eşinden çocuklarına geçmiş olmasın bu durum:26:
birde eşinin kardeşleri nasıl onlarda da herhangi bir problem var mı:44:

Allah yardimciniz olsun... cok cok dua et cocuklarinada kendinede allahtan hep sabir dile... Hmm.. belki esinin sorunlari vardir konusmaya calis sinirlenmeden cocuklariniza biri baksin siz biraz yalniz kalmaya calisin konusmak icin.. Veya ailece tatile cikin... arkadaslarin dedigi gibi belkide genetiktir cocuklarin hastaliklari... Allahtan sabir, saglik sihat diliyorum...

nasil diyim hayirsiz kardesleri anne yok baba desen oda hayirsiz
hic bir sekilde gelirleri yok senelerdir biz gönderdik
ben bu siralar zaten psk. bozukluygum oldu
ama derlesince gercekten rahatliyorum
ben esimi seviyorum bunu anladim,cocuklarim insallah düzeliyor therapie sayesinde
esim önceki zamaninda cok sikinti yasadi benim aklima bu geliyor
yoksa kendisi cok iyi biri
ne aldigima karismaz harcadiklarima
evde yemek yapmadigim zaman biseyler atistirir veya pizza ismarlar
beraber gezeriz alisverisimizi yapariz
sadece iste huylari hosuma gitmiyor yazdigim gibi
benimde dedigim gibi paylasmaya ihtiyacim var

her insanın hayatında zor geçirdiği dönemler olur. eşin böyle bir dönemde olabilir. eğer seni sevdiğine inanıyorsan her koşulda arkasında ol. bir evlilik terapisti '' kadın grip olursa evdekiler zatürre olur '' yazmış bir kitabında. o yüzden sen dimdik durmalısın. hem çocuklarına hem eşine destek olacak olan sensin arkadaşım . Allah sabır versin sana da .

tesekür ederim
esim beni sevdigini herzaman dile getirir
ben kendisinden biraz daha cok ilgi istiyorum herseyini didikliyorum ,aslinda biraz da hata bende var
ablamkili cok özeniyorum
esinin ailesi kalabalik ablamkilin üzerine titlerler her sene izine giderler ,esinin ailesinde kalirlar kardeslerinde kalirlar
benim kimsem yok
sadece memlekete gidiyoruz
bizde zaten 5 sene oldu tatil yapmayali ister istemez insan bunaliyor
allah izin verirse eger insallah bu sene arabaylan geze geze tatil köylere gidecegiz

dahada tam belli degil

zaten memlekete hic gidezim gelmiyor,orada baba taraftan hic kimseyi sevmiyorum
bizi ayirmak icin bana muska yaptilar kendimi nerdeyse balkondan atiyordum yigenim kurtardi beni

diyorumya aaslinda benim icim cok dolu

sizinle paylasinsa kendimi cok daha iyi hissediyorum

kusara bakmayin yazim da hata oluyorsa

Canım ben eşinde bir sorun göremedim. Küçük yaşta çalışmaya başladığı ve sorumluluk aldığı için gezmeyi eğlenmeyi ihmal etmiş olabilir. Sen teklif et, sen alıştır onun da hoşuna gidecektir.
Çocuklar konusunda da iki dil birden öğrenen çocukların konuşmada problem yaşadığını ve geç konuşmaya başladığını duymuştum. Telaş yapmayın zaten doktora götürüyorsunuz o sizi yönlendirir.

arkadaslar kafaayi yemeye cok az kaldi
benim esim aslinda iyi biri sadece arada bi geliyorlar

derdim su
benim esim bir tarikata bagli adiyaman menzil
kendizi ilk almayaya geldgi zaman herzeman giderdi camiye

ibadetlerini yapardi

son 3-4 sendedir kafayi yemis gibi konusuyor
böyle konusmalar yapiyor :

herkes evliya olmus ,herkes yükselmis ,ben de olamadim
bende diyorum cok büyük konusma bunu bilemezin allah bilir
benlen kavga ediyor herkes kari koca camiye gider sen gitmessin bana desdek vermedin
hep bunlari söylerdi

halbuki kendisi cok dinine düskün bir insandi asiri ,kendisi bunu hep ben öyle degilim daha iyileri var ben kimim ki derdi

son 2 günde

artik okadar bikmistimki artik deli deli konusma dedim normal bir insan ol böyle seyleri kafana takma agladim cünki kac sendedir hep aynisi yasatti bana
umrumda degilsin aglamalirna dedi

sonra 15 dakika sonra hic birsey yokmus gibi dogru büyük konusmamam lazim allah bilir tabiki diyor

sonra sinir geliyor bianda yine basliyor bana ters bakiyor konuyu aciyor yine

benim artik psh.bozuldu artik yazmam gerekiyor cünki bunalim geliyor kalbim daraliyor nefes alamiyorum

cunki yaptiklari sacma geliyor deli deli konusuyor

o yüzden zaten namazi kilmiyor
ibadet yapiyorum ama herkes gibi olamiyorum diye

ve düstüm diyor ibadetlerini yapiyordu onceden ramazan orucunda bir kere kavada orucunu bozmustu ,sakalini kesdirmistim onsan snra düstüm diyor beni sucluyor
simdi artik cok gec diyor eskisi gibi olamam diyor

sonradan hic birsey yokmus gibi davraniyor

sonradan diyor herseyi nefis seytanin yüzünden oluyor böyle onlar söyletiyor diyor
ben bilmiyorum artik hangi lafina inanayim
bu kac sendedir hep ayni kendisinden bu yaptiklarindan cok soguyorum
bilmiyorum
lütfen cevap bekliyorum napmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…