Mrhba sayin arkadaslar.bir kac kez diger arkadaslarin konularinda derdimi anlattim ama bu gun kendim yeni bir konu acmaga karar verdim. cunku artik bu gun sinirim tavan yapdi.kv dem cok kiskanc.ilk evlendiyimizde annemkerin on dakikalik mesafede oturmalarina bakmayarak tam yeddi ay yuzlerini goremedim.gitmeme ,onlarun gelmesine izin vermedi.annem stresden hastalandi.simdi haftada bi ker e gidiyirum gecen gittim aksam dokkuz bile olmamisdi geldigimde(oglen ucde falan gittim)beni azarladi.iki gun konusmadi.simdi bu gun gorumcen geldi bize(o ayri sehirde kv-den ayri yasiyor)uc gunluj gekmisler bi gun bile gitp de kv-de kalmiyor ne kv ne kp-ni takiyor hep annesinin dizinin dibinde .bunlari gorunce kedime acizliyeme nefret ettim.esim bana destek durmuyo annesinden korkuyo. kv dem cok kibirli,cok kiskanc ve de cok yalanci.her
ier kese sanki beni el ustunde tuttugubu anlatiyo ama evde bana kul kedisi muamelesi yapiyor.ayri evimiz var ama gitib de oturmaya izin yok.gidip de kendiniz yeni evde mi oturacaksiniz ben eski?ayri oldugumuzda her gunumu zehir etti.simdi birlikteyiz bir az iyi.ya o kadar cok yalan soyluyor ki cildiriyorumkendi kizi bi kac gun kv,kp e baksa cildiriyor babalarinin usagimi benim kizim"diyor ama ben hem kv ,hem kp,hem kb her kesin hizmetinde durmaliyim.aldigim nefes bile kadina batiyor. neyse kizlar bana akil moral verin,bazen sinirden cildiriyorum bana destek olun.Allah hepimizin yardimcisi olsun serrden,nazardan,nefisden korusun.
ier kese sanki beni el ustunde tuttugubu anlatiyo ama evde bana kul kedisi muamelesi yapiyor.ayri evimiz var ama gitib de oturmaya izin yok.gidip de kendiniz yeni evde mi oturacaksiniz ben eski?ayri oldugumuzda her gunumu zehir etti.simdi birlikteyiz bir az iyi.ya o kadar cok yalan soyluyor ki cildiriyorumkendi kizi bi kac gun kv,kp e baksa cildiriyor babalarinin usagimi benim kizim"diyor ama ben hem kv ,hem kp,hem kb her kesin hizmetinde durmaliyim.aldigim nefes bile kadina batiyor. neyse kizlar bana akil moral verin,bazen sinirden cildiriyorum bana destek olun.Allah hepimizin yardimcisi olsun serrden,nazardan,nefisden korusun.