• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Desteginize ihtiyacim var

cako1991

Aslan kadını
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
136
44
28
33
Kizlar merhaba bir bucuk senelik iliskim bitti bir bucuk ay gecti aglama krizlerim daha yeni yeni bitiyor. Kisaca anlatayim ben. Iliskimizde gercekten huysuz oldugumu kabul ediyorum ve cok gaddardim aramam sormam hic ilgilenmezdim takiii baska biriyle mesajlastigini gorene kadAr onu cok sevdigimi bile dusunmuyordum. O msji gorur gormez terkettim uc dort gun aradi sonra daha aramadi bir bucuk ay gecti. Arada calistigi yere gidip kendimi gosteriyorum ole naber nasilsin diye konusuyoruz ayakustu okadar. Ne yapmam lazim barismamiz icin sizce

Bu sendeki aşk değil arkadaşım.
Aramayan sormayan gaddar davranan biri sevmiyordur.
Sen sadece onun ilgisini kaybettin diye egon incinmiş olay bu.
Ağlama krizlerin de egonun incinmesinden.
Sevdiğimi farkettim falan demen komik duruyor yani.

Iliskimizde gercekten huysuz oldugumu kabul ediyorum ve cok gaddardim aramam sormam hic ilgilenmezdim
Şurda kendimi gördüm ya.
Neyse kaçan balık büyük olur derler eski coolluğuna geri dön lütfen :)

Ne yapmalısınız bu hayatın bir dersi diye almalı önünüze bakmalı ilerki ilişkilerde daha adil daha sevecen olmalısınız
Bir ilişki bitmiş ise önünüze bakın

Gercekten neden inanmiyorsun ben hep oyle degildim hep kotu degildim. Bn onsuz hic mutlu degilim. Ayaklarim usutunca corabi cikarip nefesiyle ayagimi issitan bi adam bu. Bende sevgisine ona asik oldun. Birde cok yakisikli bi daha onun kadar seveni ve yakisiklisini bulamam. Barismak istiyorum bana taktik verin kizlar. Bi restorantin isletme muduru. Bnde ayrildiktan sonra uc dort kez gittim bide en son gecen hafta konsere gittim. Ama okadar eglenceli ve mutlu gozuktum kiiii. Hic uzulmuyomus coktan unutmus havasi verdim yalnis mi yaptim M e g g M e g g Helenra Helenra kendinehas kendinehas

Gercekten neden inanmiyorsun ben hep oyle degildim hep kotu degildim. Bn onsuz hic mutlu degilim. Ayaklarim usutunca corabi cikarip nefesiyle ayagimi issitan bi adam bu. Bende sevgisine ona asik oldun. Birde cok yakisikli bi daha onun kadar seveni ve yakisiklisini bulamam. Barismak istiyorum bana taktik verin kizlar. Bi restorantin isletme muduru. Bnde ayrildiktan sonra uc dort kez gittim bide en son gecen hafta konsere gittim. Ama okadar eglenceli ve mutlu gozuktum kiiii. Hic uzulmuyomus coktan unutmus havasi verdim yalnis mi yaptim M e g g M e g g Helenra Helenra kendinehas kendinehas
Ne kadar da seviyormuşsun ya bu işletme sahibi ve über yakışıklı ve ayaklarını hohlayan birini.
Ya kusura bakma ama sen onu değil ilgisini seviyormuşsun.
Bu yüzden hiç taktik işlerine girişme ezik konumuna düşme.
Diğer yandan bu adam ilgisizsin diye ayrılmak yerine seni aldatmayı seçmiş.
Böyle birine neden dönesin aklın varsa?

Madem o kadar iyiydi niye gaddar davrandın,sevmediğin için.
Eskiden çok cool idin.
Şimdi aldatıldığını bildiğin halde kendin barışmaya çalışıyorsun.
Bu senin onun gözündeki yerini nasıl değiştirdi ,biliyor musun?
Tekrar aldatır,kabul edersin.

Kizlar merhaba bir bucuk senelik iliskim bitti bir bucuk ay gecti aglama krizlerim daha yeni yeni bitiyor. Kisaca anlatayim ben. Iliskimizde gercekten huysuz oldugumu kabul ediyorum ve cok gaddardim aramam sormam hic ilgilenmezdim takiii baska biriyle mesajlastigini gorene kadAr onu cok sevdigimi bile dusunmuyordum. O msji gorur gormez terkettim uc dort gun aradi sonra daha aramadi bir bucuk ay gecti. Arada calistigi yere gidip kendimi gosteriyorum ole naber nasilsin diye konusuyoruz ayakustu okadar. Ne yapmam lazim barismamiz icin sizce
kör ölür badem gözlü olur vakası.
cocuktan uzak dur. oda senden uzalk dursun. siz ayrı dunyaların insanlarısınız.

Sizi aldatmış biri ile tekrar nasıl bir araya gelirim diye bize mi soruyorsunuz??
Hatlar karıştı sanırım siz bi üfürükcüye gidin yanlış adrestesiniz!!

Seni aldatmış ama sen onu seviyorsun ?! Bana öyle gelmedi bence sen onun olduğu konumu ve görüntüsünü sevmişsn.. bir de su onun gibi yakışıklısını bulamam demelerin de beni benden aldı. Kendine biraz saygın olsun lütfen :KK12:

bu nasıl bir bencillik ya. erkek milletini köpek etmek hoşunuza mı gidiyor?

Back
X