Şurda kendimi gördüm ya.Iliskimizde gercekten huysuz oldugumu kabul ediyorum ve cok gaddardim aramam sormam hic ilgilenmezdim
Ne kadar da seviyormuşsun ya bu işletme sahibi ve über yakışıklı ve ayaklarını hohlayan birini.Gercekten neden inanmiyorsun ben hep oyle degildim hep kotu degildim. Bn onsuz hic mutlu degilim. Ayaklarim usutunca corabi cikarip nefesiyle ayagimi issitan bi adam bu. Bende sevgisine ona asik oldun. Birde cok yakisikli bi daha onun kadar seveni ve yakisiklisini bulamam. Barismak istiyorum bana taktik verin kizlar. Bi restorantin isletme muduru. Bnde ayrildiktan sonra uc dort kez gittim bide en son gecen hafta konsere gittim. Ama okadar eglenceli ve mutlu gozuktum kiiii. Hic uzulmuyomus coktan unutmus havasi verdim yalnis mi yaptimM e g g Helenra kendinehas
Madem o kadar iyiydi niye gaddar davrandın,sevmediğin için.Gercekten neden inanmiyorsun ben hep oyle degildim hep kotu degildim. Bn onsuz hic mutlu degilim. Ayaklarim usutunca corabi cikarip nefesiyle ayagimi issitan bi adam bu. Bende sevgisine ona asik oldun. Birde cok yakisikli bi daha onun kadar seveni ve yakisiklisini bulamam. Barismak istiyorum bana taktik verin kizlar. Bi restorantin isletme muduru. Bnde ayrildiktan sonra uc dort kez gittim bide en son gecen hafta konsere gittim. Ama okadar eglenceli ve mutlu gozuktum kiiii. Hic uzulmuyomus coktan unutmus havasi verdim yalnis mi yaptimM e g g Helenra kendinehas
kör ölür badem gözlü olur vakası.Kizlar merhaba bir bucuk senelik iliskim bitti bir bucuk ay gecti aglama krizlerim daha yeni yeni bitiyor. Kisaca anlatayim ben. Iliskimizde gercekten huysuz oldugumu kabul ediyorum ve cok gaddardim aramam sormam hic ilgilenmezdim takiii baska biriyle mesajlastigini gorene kadAr onu cok sevdigimi bile dusunmuyordum. O msji gorur gormez terkettim uc dort gun aradi sonra daha aramadi bir bucuk ay gecti. Arada calistigi yere gidip kendimi gosteriyorum ole naber nasilsin diye konusuyoruz ayakustu okadar. Ne yapmam lazim barismamiz icin sizce
Hem yakışıklı hem zengin tabii bırakmamak gerek sen hatayı baştan yüz vermeyerek yapmışsın be gülüm
Sağol canımya senin yorumlarına bitiyorum bir insan bu kadar mı dobra ve tatlı olur :))))))
Kizlar merhaba bir bucuk senelik iliskim bitti bir bucuk ay gecti aglama krizlerim daha yeni yeni bitiyor. Kisaca anlatayim ben. Iliskimizde gercekten huysuz oldugumu kabul ediyorum ve cok gaddardim aramam sormam hic ilgilenmezdim takiii baska biriyle mesajlastigini gorene kadAr onu cok sevdigimi bile dusunmuyordum. O msji gorur gormez terkettim uc dort gun aradi sonra daha aramadi bir bucuk ay gecti. Arada calistigi yere gidip kendimi gosteriyorum ole naber nasilsin diye konusuyoruz ayakustu okadar. Ne yapmam lazim barismamiz icin sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?