Desteğinize ihtiyacım var

Arhe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2016
81
17
3
33
Mrb sevgili kadın dostlarım. Önceki konumu okuyanlar vardır muhakkak sevdiğim adam ile ailesi yüzünden ayrıldık. Bunu uzun uzadıya anlatmıştım, bileniniz vardir. Neyse biz bitirdik ama ailesi hala arkandan konuşup duruyordu bende annesini aradım teyze dedim ayip günah ifrira atıp durma dememle kalmadan iki oğlu da beni ve annemi küfür hakaret yağmuruna tuttu. Ben bunları hak etmeden annem haketmeden söylendi tabi bu durumda sevdiğim adam yıpraniyor. Sen iste ben ailemi yok sayar seninle olurum diyor annem de seviyo bu çocuğu ama biz birbirimizi severek bitirelim dedik. Bu konuda napacagmi bilmiyorum önüme mi bakayım yoksa bu çocukla devam edeyim mi? Yatdiminiza dusuncelerinize ihtiyacım var. İyi ki varsiniz kadın dostlarim

Önüne bak derim.
Sevdiğin adam annesinin ağzını terbiyesizlik yaparken kapatamayan biri ne yazık ki.
Ben seni seçiyorum laf kalabalığından başka şey değil.

Yani nasil devam edeceksin kaynin olacak kisiler ve kayin validen olacak kisi annene kufretmisken. Bitir. Sonucta sevgilinde agac kabugundan cikmadi ya oda onlar gibidir denede gor.

Önüne bak derim.
Sevdiğin adam annesinin ağzını terbiyesizlik yaparken kapatamayan biri ne yazık ki.
Ben seni seçiyorum laf kalabalığından başka şey değil.
Aslında şuan çık gel desem gelir ama ilerde bunun ahini çekmek istemiyorum

Hemen kac git derim. Simdi gulluk gulistanlik zamanlar yarin ailesinim tarafinda olur ve hic huzurun olmaz. Onlardan kopuk yasayacagini falan da zannetme

koşulları zorlayıp evlenseniz bile düğün nişan isteme falan burnunuzdan gelecek
evlenince görüşmek istemeyeceksiniz doğal olarak
sonra eşiniz sizi onlarla görüştürmeye barışmaya zorlayacak
onları her gördüğünüzde annenize yaptıkları aklınıza gelecek
zamanla yıpranacak belki iki üç sene sonra ayrılacaksınız
hiç uğraşmayın bence

Aslında çok haklisiniz ama seviyorum hemde çok seviyorum acı cektiriyolar bize. Evet ailesinin ağzına beni dusurmeyecekti ama ben ona beni ailen ile tanistir dedim

Canim inan ki hepimiz senin gibi zamaninda hissediyoruz cok seviyorum cok mutluyum gokyuzundeyim falan ama olmayinca olmuyor iste Allah baska birini de sevdirir sana ona takilip kalma bu duygulari sadece bir erkekte tadadacaksin diye birsey yok hem karsindaki kiside anne rizasi almadan evlenmemeli dunyanin en kotu kadini da olsa o kadin bu evliligi istemiyorsa bu iste hayir yoktur bence iki tarafin rizasini almadan zoraki yapilan evlilikler hep husranla sonuclanmistir

Canim inan ki hepimiz senin gibi zamaninda hissediyoruz cok seviyorum cok mutluyum gokyuzundeyim falan ama olmayinca olmuyor iste Allah baska birini de sevdirir sana ona takilip kalma bu duygulari sadece bir erkekte tadadacaksin diye birsey yok hem karsindaki kiside anne rizasi almadan evlenmemeli dunyanin en kotu kadini da olsa o kadin bu evliligi istemiyorsa bu iste hayir yoktur bence iki tarafin rizasini almadan zoraki yapilan evlilikler hep husranla sonuclanmistir
Öyledir sanırım rızaya ihtiyaç olmasina gerek yok ben zaten istemem ailesi olmadan yapsın sonuçta onun annesi

Sevgi karin doyurmuyo annene sana kufreden bi aileyle yapamazsin sevdigin adam hep ayni kalmayacak gün gelecek dayanamayacak barismak isteyecek ve nasıl yuzyuze bakacaksin bastan istenmeyen gelinsin

Önünüze bakın aileler oldukça önemli evlilikte.Ailesini hiçe sayamaz saydım dese bile özler üzülür ve bu durumdan ilerde sizi sorumlu tutabilir

Sevdiğin kişi, işe yarayan bir tip olsaydı o lafları sana ettirmezdi. Seni sahiplenirdi biraz. Ailede ki herkes sana ve annene terbiyesizlik yapmış küfürler hakaretler. Devam mı edeyim diye soruyorsun? Sevgilinle aranda sorunlar olabilirdi bunu çözebilirdiniz zamanla ve sabırla ama iş sizden çıkmış,aileler içine girmiş daha ortada fol yok yumarta yok o kadar yüz göz olunmuş ki sizin işi nerden tutsak elimizde kalır. Biri anneme hakaret edecek ben o sinirle o evi basar cingar çıkarırdım hayırdır size diye.

Yapılır, yapılmaz değil. Ama siz ve aileniz hakaretler duyarken ağzını açmayan bir insan ne bileyim ben olsam kırılırdım ve olmayacaksa da bu yüzden olmazdı gerçekten soğurdum.
Bunu gözardı edecekseniz bile eğer hayatlarınızı birleştirirseniz zor günler sizi bekliyor demektir. Açıkçası fazla pasif geldi bana, ileride ailesi yüzünden sizi üzme potansiyeli var gibi.

Kadın arkadaşın biri çok güzel demiş hep aynı kalmayacak ya bu adamda illaki ozleyip dolduruşa gelir. Peki nasıl unutmayın?

Back
X