Desteginize ihtiyacım war

grhshr

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
695
0
316
Aydın
kızlar mrh oncelıkle 20 haftalık hamıleyım benım sorum su 1 kac gun once dugularımda sucluluk duygusu hissine kapıldım bılmıyoırum nedenı ama kendımı suclu hissedyorum yaptıgım yanlıs birsey yok bugun doktora gittim sormayıda unuttum 3 gündür sucluymusum gıbı hıssedıoruyom kendımı bırde sabahları ellerım uyuyosuyor 2 gündür basınıza bole bırşey geldi mi

(Sanki eşime hakslızk edıyormusum gıbı bosuna para harcıyormusum gibi destek cıkamıyormsum gibi geliyor bilmiyorum ya doktoramı cıkamam gerekıyor )

cnm böyle hissetmene sebep olan bir konuşma falan mı geçti ? yoksa herşey normal giderken mi birden böyle hissetmeye başladın ?

Canım çalışıyordun da işi falan mı bıraktın ya da bu ara bebiş için yaptığın harcalamaları düşündüğün içindir.Sen gerekli olanı alıyorsundur yapıyorsundur böyle düşün.(Eğer konu maddiyatsa)Ellerine gelince aynı şey bendede oluyordu.Uyuşma ve karıncalanma meğer megnezyum eksikliğindenmiş doktoruna söylersen sana magnezyum ilacı verecektir.

çalısıyordum işi bıraktım düşük tehlıkesı yuzunden kendıme bısıyler aldım 2-3 aylık ıdaere eder gunluk giyim sonra kuzenlerım geldı yurt dısından dısarıya cıktık gezmeye gittik esım calısıordu sonra almaya geldı sorun yok esımden tarafada ben cok uzuluyorum yük oluyormusum gıbıme gelıyor ya yada o olmadan cıktıgımda skntıya gırıyorum bı daha cıkamam zaten

cnm böyle hissetmene sebep olan bir konuşma falan mı geçti ? yoksa herşey normal giderken mi birden böyle hissetmeye başladın ?

aslında hersey normal eşim için para problem deıl soz konusu yapmıyor ee kuzenın ıle cocuklarını parka goturmemızdede bı sorun yok neden bole hıssedıyorum bılmıyorum:26: en güseli doktora goruneyım bu aralar yanlız kaldım konusmadım kımseyle oturp kalkamdım acaba ondanmı

cnaım işten çıktığın için böyle hissediyorsundur..:).. oysaki böle düşünme sen bebeğinizi taşıyorsun,ayrıca tehlikeli bir durum var...eşinin yanında olman,iyi geçinmeniz zaten yeter ona..hamilelik psikolojisi işte..herşeyden bişey çıkarıyoruz..anlıorum seni..bende eşimin bütün ısrarlarına rağmen hala çalışmakta direniorum..bu gidişle iş yerinde doğurucam valla..:) bende yük olmaktan korkuorm.saçma aslında,ama insan kendinde olunca öyle hissediyor işte.alışmışın kendi ayaklarımızın üstünde durmaya..

bu dönemlerde maalesef çok hassaslaşıyoruz. Hormonlarımız tavan yapmış durumda tabii. Ben de 34 haftalık hamileyim ve iş yerimde bu son hafta. Ama ben tam tersine eşim bana bakacağı için seviniyorum içten içe Çünkü ona kalsa beni son haftaya kadar çalıştırırdı sanırım

hAmiş olmak cok zormus asıl cocuktan snra napıcam bakalım ya dusunuyorum yedıgım onumde yemegımdıgım arkamda hıc bı problem yok paaram cebımde yınede canm sklıor yınde oysakı kımı ınsaların ne dertlerı war neler neler war allah bana yardım etsın ben sasırdım dogrusu su sucluluk duygusu maf ettı benı umarıum uzun surmez kızımın cınsyetıne bıle sevınınedım

Oy kuzuuuu hormonların tavan yapmış. Eşin e yansıtma oda üzülür bebeği istemediğini felan düşünür. sen sana emaneti korumaya çalış. Hamileliği hissederek geçir ilerde safmışım neden evham yaptım dersin. Çocuğuna anlatacak güzel günler geçir. Ekonomik olaya gelince rabbim her kapıyı birden kapatacak değilya. Bebeğin bereket getirir hiç belli olmaz :))
Bizde geçirdik bunları.
Sağlıklı günler dilerim