Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Destek bekliyorum

Swist86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2019
5
0
1
39
Bir ay sonra doğum yapacak olan kız arkadaşım var normalde tek yaşıyor doğum süresi dolana kadar yanımda kalıcak eşi de yok şuan için çalışmıyor maddi sıkıntılardan dolayı daha bir kıyafet bile alamadı bebeğine maddi hiç bir destek beklemiyoruz yanlış anlaşılmasın sadece çevrenizde veya aileniz için de çocuğunuzun kıyafetlerini bebek için gerekli malzemeleri çöpe atmayıp saklayanlar var ise lütfen bana ulaşın ilgisiz bırakmayacağınızı tahmin ediyorum yardıma muhtaç buradan duyurursak en azından bebeği için bişeyler yapmış oluruz

Yaptığınız çok hoş bir duyarlılık.. takdir edilecek cinsten.. ama bence bu , buradan olacak bir şey değil. sonucta burada kimi tanıyorsunuz ne kadr güvenebilirsiniz? gönderelim denir, göndermezler.. ya da insanlar size neden nasıl güvensin ?
aynı şeyi 1 yıl önce durumu olmayan biri için yapmıştım. ama kendi sosyal medya hesaplarımdan twitter,instagram,facebook vs.. hem beni tanıyanlar vardı, hem ben insanları tanıyor biliyordum.. epey de oyuncak toplanmıştı. herkes eski kullanmadığı oyuncaklrı göndermişti. cok işe yaradı... size böyle bir şey düşünebilirsiniz bence. daha sağlıklı, yani öyle dusunuyorum.
sevgiler

Maddi bir konu olmadığı için güvensizlik olacağını düşünmedim sadece doğum yapacak kız arkadaşım var çöpe atmayıp bebek esyalarını saklayanlar dan destek amaçlı bir beklenti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…