Destek olun arkadaslar

sila26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
18
0
36
Diğer
Arkadaslar
lutfen sızlerın yapıcı yorumlarına cok ıhtıyacım var,yurtdısında cok zor sartlar altında olan bır ulkede yasıyorum esımın ısı ıcın 6 yıldır burdayım ve hıc bır sosyal hayatım yok ıs dısında olması mumkun degıl ulke sartlarında ..mutlaka gecıcı bır surectır burası ama gecıcı olsada 6 yıldır gecmedı
esım ıse kalp hastası dıye cok uzerıne dusuyorum ama bır o kadarda rahatkı anlatamam sıze sureklı ıs gezılerınde sebebını bıle bılmedıgım gereksız nedenlerle sureklı dısarda bu ulkede yasamak cok zor ama ısımızıde ben ıdame edıyorum etmek zorundayım en azından o oyle oldugu ıcın..
Su an oyle bunalmıs durumdayımkı yenı dondum turkıyeden buaraya , en zor gelısımdı bu ve yıne esım yok burda , anlatamıyorum ona derdımı, bende ıs takıbındeyım dıye uste cıkıyor ama 6 yıllık evlılıgımın emınım 3yılını yada fazlasını ayrı gecırmısımdır onunla..
Hasta oldugu ıcın daha fazla ustune gıdemıyorum, maddı sıkıntımız yok ama para ılede saadet olmuyor oyle bunalmıs durumdayımkı fıkırlerınızı beklıyorum..

Üzüldüm ya...Şu an yeni döndüğün için üzgünsün sanırım.Anlık bir ümitsizlikle yazdığını umuyorum.
İş dışında sosyal hayat yok demişsin.Çalışıyor musun ? İş arkadaşın,komşun filan yok mu ?

para olmadan da olmaz canım mecburen eşınden ayrısın bence buna alısmaya calıs bunu bılerek evlendıysen ya da kalıcı bı iş olmuyo mu

Cok tesekkur ederim guzel yorumlariniz icin degerli arkadaslar ,Allah razi olsun
Ne yazikki komsu , is arkadasi burda yok bu ulke sartlari buna musade etmiyor yillarca savas surdugunden dolayi boyle ve benimde hic arkadasim yok burda
ayrica bayanlarin sadece tuketen oldugu , ikinci sinif muameme gordugu bir yer oldugundanda ..
Calisiyorum evet cokta yogun calisyorum ama iste her an aklina esin geliyor , onun sorumsuzlugu , rahatsizligi vs.kalabaliklar icinde yalniz olmak bu olsa gerek iyice psikolojim yiprandi hatta coktu..
belki haklisiniz yeni dondugum icinde duygu yogunlugu yasiyor olabilirim, bazende diyorum beterin beteri olmali sukretmem gerek diyede dusunuyorum ama sadece anlik oluyor..

Hangi Ülkedesiniz?

Ülkeden uzak yalnız olmak zordur herlade.
Hele eşiniz de uzaksa bu kadar,6 senenin 3 senesini dışarda geçirecek kadar nasıl bir iş takibiki bu?

ah kıyamam cnm yaa çok üzüldüm cidden hiç mi arkadasın komşun yok eşin karışıyor mu gezmene fln ???

canım üzüldüm çok allah kolaylık versin. hangi ülkedesin? dışarıya bi cafeye falan da gidemez misin? işyerinden arkadaşın yok mu?

baska ulkede yasamayan sizi anlayamaz o yuzden alisin falan demeyecegim bu duruma cunku alisilmadigini biliyorum.
yalnizlik cok zor.
yasadiginiz ulke modern bir ulke olsaydi bile emin olun arkadaslariniz az olacakti ve yine yalniz hissedecektiniz kendinizi.
ayni dili konusamadiktan sonra ayni pencereden bakamadiktan sonra arkadasliklar cok yuzeysel ve kisiye yetersiz kaliyor maalesef.
esinizin bu sorununuzu gormezden gelmemesi gerek cunku sosyal hayat olmadigi zaman insanin psikolojisi bozuluyor...
sizi cok iyi anliyorum...
bu duruma 6 yil nasil dayandiniz bravo yani ben yapamazdim...
bence esinizi Turkiye'ye gitmeye ve orada yasamaya ikna edin.
cok zor ama basarabilirsiniz.
herseyi para cozmuyor maalesef.
insan mutlu olmayinca kazandigin paranin onemi olmuyor bunu anlatin esinize...
Allah yardimciniz olsun vallahi cok zor cooookkk

Cok Tesekkur ederim benim duygu yogunlugu yasadigim anda yazipta anlatamadiklarimi cok guzel anlatmissiniz, bir hafta oldu doneli ama ne zaman burdan ayrilirimlarla dolu icim alismak nerdeeeee...
Yok Arkadaslar is arkadasim falan yok, olmasida mumkun degil bu ulkede bayanlar calismaz sadece tuketir, bayan arkadasimin olmasi mukun degil, erkek deseniz cehalatin hat safhada oldugu bir ulke bir erkek ile konusmaniz bile mumkun degil...
Dolayisiylada gittikce dibe vuruyorum gibi geliyor...

Eşini geri dönmeye ikna etmelisin. Başka çaresi yok...
Eşin niçin bu kadar ısrarcı dönmemekte?
Bu noktaya biraz yoğunlaş istersen.

Madem yalnızlık çekiyorsun,gel sıkıldıkça burada dök içini.
En azından rahatlarsın,iki çift laf ederiz.
Eşinin rahatsızlığı ciddi mi,nesi var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…