Doğuma Hazırlık DESTEK ..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Glcnizm

Kayıtlı Üye
9 Aralık 2016
44
15
8
46
Merhaba kızlar tam 10 haftalık hamileyim. çok arkadaşı olan birisi değilim. az öz diyelim. fakat böyle bir anda insan etrafında nefes arıyor. Eşim bi yere kadar destek veriyor hatta bunaldı benden:( ..çocuğu olmayan arkadaşlarla ise sınırlı görüşebiliyorsun çünkü onlar halinizden anlıyamadıgı için pisikolojinizede destek veremiyolar, çocuklu olan arkadaşlarım ise genelde eş ve cocukla meşgul... demem o kii eşime yakınlarıma daha fazla yük olmak istemiyorum. İzmirde hamilelik ile ilgili kurs nebilim faaliyet var ise katılmak istiyorum . hem ordaki hamile arkadaşlarla dialog kurmuş olurum hemde biraz olsun nefes olur banada.. Durumum gereği çokta alıngan oldum, belki biraz ''size ihtiyacım yok'' imajı vermek istiyorum eşime yada yakınlarıma.... farklı bi ortam benim gibi gebiş hatunlar:)) iyi gelmezmi??? izmirli olupta bu tarz yerleri bilen arkdaşlar varsa benide bilgilendirirseniz çok minnettar olurum..

Merhaba kızlar tam 10 haftalık hamileyim. çok arkadaşı olan birisi değilim. az öz diyelim. fakat böyle bir anda insan etrafında nefes arıyor. Eşim bi yere kadar destek veriyor hatta bunaldı benden:KK43: ..çocuğu olmayan arkadaşlarla ise sınırlı görüşebiliyorsun çünkü onlar halinizden anlıyamadıgı için pisikolojinizede destek veremiyolar, çocuklu olan arkadaşlarım ise genelde eş ve cocukla meşgul... demem o kii eşime yakınlarıma daha fazla yük olmak istemiyorum. İzmirde hamilelik ile ilgili kurs nebilim faaliyet var ise katılmak istiyorum . hem ordaki hamile arkadaşlarla dialog kurmuş olurum hemde biraz olsun nefes olur banada.. Durumum gereği çokta alıngan oldum, belki biraz ''size ihtiyacım yok'' imajı vermek istiyorum eşime yada yakınlarıma.... farklı bi ortam benim gibi gebiş hatunlar:)) iyi gelmezmi??? izmirli olupta bu tarz yerleri bilen arkdaşlar varsa benide bilgilendirirseniz çok minnettar olurum..
Canım bende senin gibi hem yanlızım. Hemde tecrübesizim. Sağlık ocağına gittiğinde sor,doğum kursları veriyoe devlet. Çok güzel bilgiler ediliyorsun. Ara görüş. Daha senin için erken diyebilirler ama çok güzel oluyor.hem baya şey öğrendim.hem kafam dağıldı.

Canım bende senin gibi hem yanlızım. Hemde tecrübesizim. Sağlık ocağına gittiğinde sor,doğum kursları veriyoe devlet. Çok güzel bilgiler ediliyorsun. Ara görüş. Daha senin için erken diyebilirler ama çok güzel oluyor.hem baya şey öğrendim.hem kafam dağıldı.
tşkederim. sağlık ocagına gidince bir danışayım ozaman.. böyle çok zor oluyor..

gebeliğimi takip eden özel hastanenin doğum hazırlık kursları var, ebeveynlik bakım vs her türlü bilgiyi veriyorlar, yaşadığınız yerde bunu araştırabilirsiniz veya meslek edindirme kurslarında da olabiliyor böyle gruplar :)

merak ettim daha 10 haftalık hamilelikte nasıl bunalttınız eşinizi :KK69:

gebeliğimi takip eden özel hastanenin doğum hazırlık kursları var, ebeveynlik bakım vs her türlü bilgiyi veriyorlar, yaşadığınız yerde bunu araştırabilirsiniz veya meslek edindirme kurslarında da olabiliyor böyle gruplar :)

Biraz zor geciy

benim çocuğum olmuyordu aşılama ilac tedavi denedim ama olmadı... yıllar sonra ikinci evliliğimde hamile kaldım hemde hicbir tedavi olmadan :) yaşım 38 alerji hastasıyım bu aylarda alerjim ciddi tavan yapıyor gebeliğim bu döneme denk gelince ilacda alamadım aynı anda da nefes darlıgım hat safhaya cıktı bunları aşayım derken idrar yolu enf oldum bunuda yenerim ha gayret derken 20 lık dişim azdı yanagım şişti. o bitti derken tekrar idrar yolu enf. :) bitmedi yanii .. aldıgım antideprasanlarıda bırakınca bende ayarlı siz düşünün. Hoş eşimde çok masum değildi ailevi nedenlerinden dolayı ilk haftalarımda beni evde cok sık tek bıraktı ailemde yakınımda olmadıgı için yanlız kaldım... kimi zaman haklı sebeblerden kimi zaman yaşadıklarımından vede hormon dengemden vermem gereken tepkilerim çok sert oldu. Gönül isterdiki bu yaşta gelen mucizemi sevinerek tadını çıkarar cıkarmak ama bazı hamilelikler farklı olabiliyor. haa birde kan demir ve b12 eksikliği cıktı ciddi halsizliklerimde oldu .öyle gün olduki kalkıp kendimi bile besliyemedim.Böyle anlarda nefes omuz olmadımı dibe vuruyor insan.. Verdiğiniz bilgi için çok teşekkürederim. Hastane değilde benim gittiğim özel doktor muaynanesi var ama ondan bilgi almakta faydar var. mutlaka ki biliyordur böyle faaliyetleri. Allah hayırlısı ile bebeşinizi kucagınıza almayı nasip etsin inş.

Back
X