Desteklerinizi Bekliyorum

aybuss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
1.583
955
123
Merhaba arkadaşlar nişanlım bana zayiflamalisin dedi tanitigimizdan beri kilo alıp veriyorum bana olan inanci gitti ve ben kendimi ispatlamak istiyorum sürekli diyetisyene gidip diyet yapmamaktan bırakmaktan sıkıldım artık gercekten ZAYIFLAMAK istiyorum hem kendim hem de Nisanlimjn bana inanması ne kadar istikrarli olduğumu görmesi için. Çok kıskancım zayıflarsam özguvenim de yerine geleceğini düşünüyorum çünkü kıskançlığın altında özgüven eksikliği yatarmis. Nişanlıma göre çıtı piti olsam her istediğimi yaparmış elimi sıcak sudan soğuk suya sokmazmis sürekli dile getiriyor sıkıldım artık geçen sene 60 kiloydum bugün diyetisyene gittim 71.8 kilo çıktım. Hedefim simdilik:60 sonraki hedef 55-58 arası dusebildigim kadar. Hadi arkadaşlar moral motivasyon fotoğraf desteklerinizi bekliyorum şimdiden çok sagolun

Boyum:167 cm

Sabah:1 chiali ekmek
1 yumurta
10 çiğ badem
Ogle:4 adet köfte
2 adet domates
1 chiali ekmek
Ara ogun:12 kiraz
Aksam:1 yumurta 2 domatesle yapılmış menemen
Ara ogun:1 su bardağı süt
1 porsiyon meyve yiyeceğim ara öğünde.
Yuruyus yaptım 1 saat 15 dk boyunca ayağım sakatlandığı için yavaş yürüdüm 5bin adım oldu toplam eve geldim ölçüldüm spor çıkışı 70.1 çıktım

1 aylık squat programı

Eklentiler

• Squat challenge 3.webp
    Squat challenge 3.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 43
Kilo vermeyi kendin için istersen daha sağlıklı olur.kusura bakma nişanlın biraz ayıp etmiş.evet sağlığın için kilo vermeni istemesini anlarım ama bunu ifade ediş tarzı biraz çirkin olmuş.
Kendine inanıp,kendin için sağlığın için istersen başarırsın.
Spor sonrası tartı doğru sonuç vermez, vücutta ödem oluşur fazla çıkabilirsin.

Son düzenleme:
Kilo vermeyi kendin için istersen daha sağlıklı olur.kusura bakma nişanlın biraz ayıp etmiş.evet sağlığın için kilo vermeni istemesini anlarım ama bunu ifade ediş tarzı biraz çirkin olmuş.
Kendine inanıp,kendin için sağlığın için istersen başarırsın.
Spor sonrası tartı doğru sonuç vermez, vücutta ödem oluşur fazla çıkabilirsin.
Bilgiler ve desteğin içi n çok teşekkür ederim evet o da diyor ki evlenince çocuğun olunca daha zor olur kilo vermen yaş ilerledikçe falan diyor, sence bu azimle gidersem 10 kiloyu ne kadar sürede veririm:) önemli olan azim istek değil mi daha önce de hep başladım kaç kere diyetisyene spora hep yarım bıraktım spora 2 den fazla gitmedim, diyetisyened hemen bırakırım doymayonca ve istediğim kiloyu vermeyi ce ama artık vericem kurtulsam

Bu sabah 69.8 ciktimm :halay::halay::halay:
Diyetime ve spor hareketlerime tam gaz devam :KK36:
Bu arada dün nivea sıkılaştırıcı krem başladım daha ilk günde kendimi taş gibi hissediyorum sportakal diyet ve kremle:KK73:

40 squat yaptım, aklıma geldikçe yapicam mekik de çekmem lazım hadi bakalım yazıyım dedim:) amsterdam12 amsterdam12

ben de sabah yapmıştım 3 set squat ve şimdi hemen başlıyorum bir set daha :)
Bende şimdi 20 tane daha yaptım, toplam 60 oldu. 1 sette kaç tame yapıyorsun ? Bacaklarım ağrımaya başladı şimdiden:) alışana kadar böyle :))

Sen benim topiklerimden birine gelip sessiz sedasız kaybolmuştun. Hangisi bilmiyorum. O zaman kalanlar 10 ila 15 arası verdi. Sen de erteleme artık bırakma sakın diyetini. Kendin için zayıfla tabii. İstedikten sonra yapılmayacak şey yok :halay:

Back
X