desteksiz oturma ve ayakta durma

suley

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2010
5
0
36
Ankara
Bayanlar acil teselli lütfen kızım 27 kasım doğumlu 8 aylık hala desteksiz oturamıyor ve ayaklarının üzerine hiç ağırlığını veremiyor dr un onerisiyle 6 ay bitene kadar hiç oturtmadık şimdide devrilip duruyor nette baktığım kadarıyla norolojik problem olabilir yazmışlar böyle bi sorun yaşayan varmı?en iyi yaşayan bilir dimi.

ayagını basamaması cok normal ama oturabılmesı ıyı olurdu, bence normal cocuk doktoruna degıl de bır cocuk gelısım uzmanına gotur ve ıcın rahat etsın

bence takma kafana bır ıkı hafta daha bekle sende bıraz ugras oturt arkasına destek koy onune oyuncak koy....bazı cocuk gec yapar bazısı erken bellımı olur.sen ıc gudulerını dınle sence sorun varsa gotur dr.a ama normal gelıyosa bekle bıraz daha bakalım.

kızlar cok sağolun varolun birbirimizi ferahlatıyoruz bu internete kalsa cocuklarımız özürlu Allah korusun dr a götürdüm ondan once oturmaya basladı ama ayaklarının ustune basamıyor kilodan dedi bizimkisi11,5 kiloda.hoppala alın dedi ama hoppalalar max 12 kiloymuş napayım bilmiyorum

kızlar cok sağolun varolun birbirimizi ferahlatıyoruz bu internete kalsa cocuklarımız özürlu Allah korusun dr a götürdüm ondan once oturmaya basladı ama ayaklarının ustune basamıyor kilodan dedi bizimkisi11,5 kiloda.hoppala alın dedi ama hoppalalar max 12 kiloymuş napayım bilmiyorum

canım sen gun ıcerısınde ellerınden tut yurutmeye calıs oyle oyle alısır zaten hoppalada cok faydalı bıse degıl bosver...

benim oğlum da 10,800. 2 haftadır desteksiz oturuyor deli gibi emekliyor tutunup kalkıyor az sıralıyor ama hep parmak uçlarına basıyor. tam basması mı gerek? o zaman yürür zaten. ne gerek var? 8 aylıklar daha. hoppala falan da sadece oyalamak için bence. rahat ol. hepsinin gelişimi ayrı. zamanla basacaklar da yürüyecekler de.

Meraba benim oğlumda 26 kasım doğumlu desteksiz en fazla 5 6 saniye oturuyo dr oturur daha her çocuk aynı olmaz dedi. yoksa bende çok kafama takıyodum. Seninki maşallah tosuncuk suley o da belki etkiliyodur. Benimki zayıf 8 kilo ama gene de tam oturmuyo.

Back
X