DETAYLI ULTRASON (4D RENKLİ DOPPLER)

mrtsbl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
23
4
1
Hanımlar merhabalar,
Gebze de oturuyorum ve doktorum Amanullah Çağatay Bey detaylı ultrason istedi. Gebze veya yakın olan (Tuzla Pendik kartal vs.) bu testi yaptırabileceğim sizin veya yakınlarınızın yaptırıp memnun olduğu tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ?

Gebze Konak 250 TL
Vera Hastanesi 175 TL

fiyat aldım ancak bu konu hakkında bilgisizim yardımlarınızı rica ediyorum..

Canimmm mrb ben pendik yüzyıl hastanesinde muane görüyorum esinin ozel sigortadan yararliniyormu ben fiyat sordum 280 dediler ve cok iyi bir hastane orda yaptrrsan iyi olur ben daha yaptrmadm ama yaptrcm zamani gelince 3 aylik hamileyim

Canimmm mrb ben pendik yüzyıl hastanesinde muane görüyorum esinin ozel sigortadan yararliniyormu ben fiyat sordum 280 dediler ve cok iyi bir hastane orda yaptrrsan iyi olur ben daha yaptrmadm ama yaptrcm zamani gelince 3 aylik hamileyim

Eşimin özel sigortası yok Canım evet aradım şimdi 280 TL fiyat verdiler cd falan vermiyorlar aksam 22:30 A kadar hizmet veriyorlarmış cumartesi de çalışıyorlar doktor dışardan geliyor dedi

Hmmmm butcene uygunmu cd yapmiyorlarmiymiss yaa bundan haberim yok

Yuzyil hastanesini düşünür sen doktor önerebilirim cnm

Arkadaşlar detayli ultrason geniş ultrasonla aynı şey mi?

merhaba hanimlar, yuzyil hastanesine giden oldumu? bende orasi icin randevu olusturcam ama CD vermiyorlarsa cok uzulurum. gercekten vermiyorlarmi normalde standart veriyorlar diye biliyorum ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…