20 ile 25 hAftalar arası yapılıyor ama bebişini net görmek istiyosan 23. 24 te git bence ben 24+4 te falan gidicem özel batı bahat hastanesinde yaptırıcam doktorum reşat bahat ama ayrıntılı için uzmAn doktora yönlendirdi 185 dedi bide 20 lira ekstra cd ücreti cd ye çekiyolar hareketlerini veriyolar hatıra olarak yani toplamda 205 tl dedi bana doktorum canım ama hastaneden hastaneye değişiyor
20 ile 25 hAftalar arası yapılıyor ama bebişini net görmek istiyosan 23. 24 te git bence ben 24+4 te falan gidicem özel batı bahat hastanesinde yaptırıcam doktorum reşat bahat ama ayrıntılı için uzmAn doktora yönlendirdi 185 dedi bide 20 lira ekstra cd ücreti cd ye çekiyolar hareketlerini veriyolar hatıra olarak yani toplamda 205 tl dedi bana doktorum canım ama hastaneden hastaneye değişiyor
Cok saol canm bilgilendirme icin bende o tarihlerde gideyim o zaman peki neresi cnm nereye yönlendirdi Dr bende oraya gidebilirim bizim Dr 400 tl istedi
canım sen hangi semttesin o paraları vermene değmez benim doktorum her gitmemde zaten renkliyle bakıyor kontrol ediyor bağırsak ense falan ama ayrıntılıyı jinekolog yapıyor ramin galandarov a gideceğim yine aynı hastanede.. Bağcılar batı bahat hastanesi doktorum hastane sahibi çok iyi bir doktor reşat bahat araştır istersen internetten
canım sen hangi semttesin o paraları vermene değmez benim doktorum her gitmemde zaten renkliyle bakıyor kontrol ediyor bağırsak ense falan ama ayrıntılıyı jinekolog yapıyor ramin galandarov a gideceğim yine aynı hastanede.. Bağcılar batı bahat hastanesi doktorum hastane sahibi çok iyi bir doktor reşat bahat araştır istersen internetten
Evet canm bende yazık günah vermek istemiyorum o kadar para ama perinotoloji uzmanı olması gerekiyomus senin Dediğin öyle mi acaba ? Ben Büyükçekmece cnm ama gelirim her yere farketmez
benim doktorumun yönlerdiği yerde 250 tl,zeynep kamilde ücretsiz düşünürsen,bezmialemdede var50 tl sanırım,randevu almak biraz sıkıntılı.Ben zeynep kamilde yaptırıcam zaten kadın doğum ve çocuk hastalıkları üzerine bu hastane
Zamanı içinse bende ne kadar büyürse iyidir diye düşünüyorum,perinatoloji riskli gebelik uzmanı istenirse gidilir tabi ama ayrıntılı ultrasonda böyle bi şart yok,zaten uzman kişiler tarafından yapılıyor
benim doktorumun yönlerdiği yerde 250 tl,zeynep kamilde ücretsiz düşünürsen,bezmialemdede var50 tl sanırım,randevu almak biraz sıkıntılı.Ben zeynep kamilde yaptırıcam zaten kadın doğum ve çocuk hastalıkları üzerine bu hastane
Evet canm bende yazık günah vermek istemiyorum o kadar para ama perinotoloji uzmanı olması gerekiyomus senin Dediğin öyle mi acaba ? Ben Büyükçekmece cnm ama gelirim her yere farketmez
Canım perinotoloji riskli gebelikler için ayrıntılı . Batı bahat hastanesi ikitellide canım benim gideceğim doktor ultrason konusunda eğitim almış doktor kadın doğum doktorları yönlendiriyor zaten kendi doktorumla odaları yanyana öneririm çok memnunum
Canım ben bu hafta girdim gerçi benim uskudardaydi ama bende Başakşehir den gittim oraya gayet rahat gittim. 1 saat Bebeğimi inceledi doktor ultrasonla sonunda da bisürü resmimiz ve videolar olan cd mız oldu :) bide bebeğin herseyini öğrenmiş olduk tabi. Kimi yer 1 saat bakıyor kimi yarım saat kimi 45 dk. Radyoloji uzmanı baksa yeterli riskli gebelik değilse diğerine gerek yok. Ben panoson görüntüleme merkezine gittim 230 tl verdim. Gereksiz bişey değil sadece çocuğu renkli izlemiyosun doktor tek tek tüm organları inceleyip sorun var mı diye bakıyor.