• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Detaylı ultrason için hastane

hayallercokgenis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2019
150
32
98
Herkese selam,
İstanbul'da , Zeynep Kamil dışında detaylı ultrason yapan devlet hastanesi araştırma hastanesi var mı? Zeynep Kamil'e randevu bulmak imkansız. Bulamazsak zaten özelde yaptıracağız ancak bilgisi olan paylaşabilir mi?

Herkese selam,
İstanbul'da , Zeynep Kamil dışında detaylı ultrason yapan devlet hastanesi araştırma hastanesi var mı? Zeynep Kamil'e randevu bulmak imkansız. Bulamazsak zaten özelde yaptıracağız ancak bilgisi olan paylaşabilir mi?
Şahsen ben çok uzun süre takip ettiğim halde devlette randevu bulamadım ama eğer özele giderseniz çoğu yerden çok daha uygun fiyata Fehmi Yazıcıoğlu’na gitmenizi tavsiye ederim. Kendisi Tr ilk perinatologlarındanmış kendi doktoruma da Fehmi beye gideceğimi söylediğimde direkt olarak en iyi doktorlardan birini bulmuşsun demişti. Hem detaylıca bakıyor sizi bilgilendiriyor hem rapor veriyor hem de bebeğinizin görüntülerini hemen dijital olarak size teslim ediyor. İsterseniz renkli ultrason kağıdını da ücret karşılığında alabiliyorsunuz 50₺ ya da 100₺ idi yanlış hatırlamıyorsam. Hizmetini çok beğendim ben de burdan öneri ile gitmiştim Kağıthane tarafında kliniği. 4500₺ ödedim eğer değişmediyse. Yalnız biraz erken almak gerekiyor randevuyu.
Ondan daha da uygun birini daha bulmuştum Barış Yolcu diye o da 2500₺ civarında bir fiyat verdi ama ne rapor ne fotoğraf hiç bir şey vermiyor diye gitmedim çünkü ileride bir sıkıntı olsa elimde rapor olsun istedim.

Şahsen ben çok uzun süre takip ettiğim halde devlette randevu bulamadım ama eğer özele giderseniz çoğu yerden çok daha uygun fiyata Fehmi Yazıcıoğlu’na gitmenizi tavsiye ederim. Kendisi Tr ilk perinatologlarındanmış kendi doktoruma da Fehmi beye gideceğimi söylediğimde direkt olarak en iyi doktorlardan birini bulmuşsun demişti. Hem detaylıca bakıyor sizi bilgilendiriyor hem rapor veriyor hem de bebeğinizin görüntülerini hemen dijital olarak size teslim ediyor. İsterseniz renkli ultrason kağıdını da ücret karşılığında alabiliyorsunuz 50₺ ya da 100₺ idi yanlış hatırlamıyorsam. Hizmetini çok beğendim ben de burdan öneri ile gitmiştim Kağıthane tarafında kliniği. 4500₺ ödedim eğer değişmediyse. Yalnız biraz erken almak gerekiyor randevuyu.
Ondan daha da uygun birini daha bulmuştum Barış Yolcu diye o da 2500₺ civarında bir fiyat verdi ama ne rapor ne fotoğraf hiç bir şey vermiyor diye gitmedim çünkü ileride bir sıkıntı olsa elimde rapor olsun istedim.
Ben de her ihtimale karşı özelde randevu oluşturdum. Dediğiniz doktoru da araştıracağım. Teşekkür ederim.🙏🏻

Merhaba yazınızı gördüğüm için araştırmak istedim 5000₺ ymiş şuan. Gayet iyi☺️ güzel yüzden fotoğraflar yakaladı mı sizde? Biz 12.hafta baska dr ye gittik iletişimi çok zayıftı cok bilgili prof du ancak bize detaylı anlatmadı çok şükür bebeğim iyi olsun yeter 22.hafta kontrol için iletişimi daha iyi bir doktor arıyorum güzel güzel anlatan güzel fotoğraflar bize teslim edebilecek önerir misiniz

Merhaba yazınızı gördüğüm için araştırmak istedim 5000₺ ymiş şuan. Gayet iyi☺️ güzel yüzden fotoğraflar yakaladı mı sizde? Biz 12.hafta baska dr ye gittik iletişimi çok zayıftı cok bilgili prof du ancak bize detaylı anlatmadı çok şükür bebeğim iyi olsun yeter 22.hafta kontrol için iletişimi daha iyi bir doktor arıyorum güzel güzel anlatan güzel fotoğraflar bize teslim edebilecek önerir misiniz
Fehmi hocadan sadece detaylı ultrason hizmeti aldık genel muayeneleri hakkında bilgim yok ama o kadar detaylı bir şekilde her şeyi anlattı ki kafamızda birçok soruya biz sormadan cevap vermişti kendiliğinden. Genelde unuturum evde aklıma gelir ah be şunu da sorsaydım diye. Bir de hiç bir şeyi atlamadı, unutmadı, sırayla her şeye baktı yılların tecrübesi olduğu o kadar belliydi ki. Fotoğraf için ise çok uğraştı birkaç poz yakalayıp aralarından seçtirdi bize. Benim bebeğim en başından beri hep eliyle yüzünü kapatıyor şuan 34. haftadayım pazartesi gittim hala aynıydı yine görüntü için çok uğraştı kendi doktorum da :)) Fehmi hoca da eli olmadan bir adet görüntüyü zor yakaladı da aldık o gün. ama o zamana kadar da en net yakaladığımız fotoğraftı o fotoğraf ilk defa bebeğimizi o kadar net gördük. Şimdi kendi rutin kontrole gittiğim doktorum var adı Ayfer Özbek, Bağcılar Medipol Mega Hastanesinde. O da aynı şekilde görüntü için çok uğraşıyor her gittiğimizde renkli ultrason kağıdı veriyor sağ olsun çok ilgili ve disiplinli bi doktor ondan da çok memnunum. Onun da muayene ücreti son gelen zam ile 2880₺ oldu. Fehmi hoca perinatoloji doktoru, Ayfer hoca Kadın doğum. Sizin ihtiyacınız hangisi? Rutin gidecekseniz Ayfer hocayı öneririm takibinizi güzel yapan bir doktor ben bundan önce başka bir doktora gidiyordum her gittiğimde kendimi anlatmak zorunda kalıyordum bu beni memnun etmiyordu açıkçası. Bir de kendisine gerektiğinde ulaşamıyordum. O sebeple Ayfer hocayı buldum tavsiye üzerine. Bi tık dominant bir profili var ama sert olduğundan değil iş disiplini yüksek olduğundan. Sizin kilonuzdan kullandığınız ilaçlara kadar takip ediyor. Mail atınca seri bir şekilde dönüyor ya da hastaneyi arayarak kendisine ulaşabiliyorsunuz. Zaten ilk muayenede dahili numarasından mail adresine kadar kendi bilgi veriyor. Bu da benim çok hoşuma gitmişti. Kusura bakmayın biraz uzun uzun yazıyorum çok araştırdım ben de böyle yönlendirmeler üzerine tecrübe edebildim dolayısıyla ben de faydalı olmak istiyorum tüm hamişlere🌸
Detaylı ultrason için sorduysanız kesinlikle Fehmi beyden hizmet almanızı tavsiye ederim memnun kalırsınız bence ben 3 gebeliğimde yaklaşık 10-15 doktor değiştirdim en iyi açıklama yapan detaylı bilgi veren doktor o idi.

Herkese selam,
Zeynep kandilden randevu almak istiyorsanız her sabah 9.58 geçe MHRS girin ve kadın doğumu seçin muane yerinede anetenal diye bölümü seçin tam saat 10 olduğundasa arama kısmına bakarsanız bulursunuz ben şekilde randevu aldım her sabah bakarak

Herkese selam,
Cerrahpaşa tip fakültesi hastanesi yapiyormus ama ucretli 3700 dediler ali benian diye bir doktora randevu aliyormussunuz gidince bakiyor direkt dedi sekreter gecen hafta aramistim

Herkese selam,
istinye üniversitesinde doç. dr nihal çallıoğlu na gittim herşeyi tek tek anlattı. Gop eah deyken de 2 li testimi yapmıştı. Devletten hastanesinden fazla zamanları var. Yoksa hakkını her yerde veriyor. 2 düşüğüm oldugu için çok gerginim ama gittikçe rahatlıyorum.

Back
X