Detaylı ultrason İstanbul avrupa yakası

dyguL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
117
22
98
38
Arkadaslar ist_avrupa yskasında detaylı ultrason nerelerde yaptırabilirim isim ve fiyat olarak yazar mısınız?

Arkadaslar ist_avrupa yskasında detaylı ultrason nerelerde yaptırabilirim isim ve fiyat olarak yazar mısınız?
Bakorkoy renkli goruntuleme merkezi var ikili tarama testi.icin gittim memnun kaldim renkli ultrason icinde oraya gitmeyi dusunuyorum . Fiyatida 285 ikili testti renkli detayli ultrasonda 500 ama indirimde 200 du daha dun gittim

özel hastanelerde yapıyorlar benım gittiğim hastanede 180 TL idi detaylı ultrason ve o parayı bir kere verdıkden sonra her kontrolumde ücretsiz detaylı renkli dopplere giriyorum. diğer hastanelerde 1 kere giriyorsun benım gittiğim yerin böyle avantajı oldu

Arkadaslar ist_avrupa yskasında detaylı ultrason nerelerde yaptırabilirim isim ve fiyat olarak yazar mısınız?[/QUO
İstanbul gaziosmanpaşa özel gop hastanesi dr cengiz sağıroğlu'nu size ısrarla tavsiye ederim. Önce kendisini tercih etmemiş sırf bayan olsun diye başka bir kadın doğumcuya gitmiştim ancak ilk seçtiğim Dr bir süreliğine ayrılınca tesadüf eseri ona muayene olmam gerekti ve iyi ki de gitmişim sonrasında zaten kendisiyle devam ettik hamilelik sürecine ve doğumumda da bizzat ilgilendi. Ayrıntılı ultrason için tavsiye ederim. Zaten aylık kontrol usg leri de ayrıntılıdan farksız. Bilgi ve becerisi sizi hayrete düşürecektir. Eşim dr ve ben de Hemşire olmamıza rağmen gerçekten hayranlık uyandırdı bizde. Umarım gider memnun ve
Kalırsınız.

Back
X