- Emoji Skoru
- 49
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi nurbanuelvin
Merhaba hanımlar. Tüp bebekle gebeliğimde 18. Haftadayım. Detaylı ultrason vakti yaklaşıyor. Biz en başta embriyolara genetik analiz yaptırdığımız için ikili üçlü, veya fetal vermemiz gerekmedi. Ama detaylı ultrasondan başka bir sebeple korkuyorum. Çevremde çoğu kişide detaylıda böbrek büyümesi(özellikle erkek bebeklerde ve benimki de erkek), kafada kist benzeri görünüm, kalpte parlaklık vs değişik şeyler söylendi. Hepsi de 30. Hafta civarı düzeldi. Ama o bekleme sürecinde hamilelikler zehir oldu. Lütfen kızmadan ve yargılamadan yardımcı olun, anksiyete bozukluğum var. Tüp bebek sürecim de ilaç alerjilerimden ötürü aşırı zorlaştı ve süreci zor geçirdim. Anksiyete seviyem çok arttı ve gebelikten dolayı bu durumlar için olan ilaçlarımı kullanamıyorum. Olur da o an bebeğin henüz gelişmekte olan bir bölgesiyle ilgili, sonradan düzelebilecek bir durumun varsayımını söylerlerse bunu tolere edemeyip stres ve anksiyeteyle bebeğime daha fazla zarar vermekten korkuyorum. Bu konuda düşünceleriniz nedir?