- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
- Konu Sahibi Sermin3694
Detaylı sonucunuz nasıl cikti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecmis olsun. Fakat doguma kadar cok düzelen bebek duydum. Bence hersey güzel olacak. Kötü düsünmeyinBenim bebegimde böbrek genişlemesi olduğunu söyledi:-(
Benim bebegimde böbrek genişlemesi olduğunu söyledi:-(
Benim bebegiminde sol böbreğinde genişleme varmış çok sukurki iki böbreğinde değil doktor banada korkulacak bisey yok takip edicez sadece dediBenimkndede genisleme var canm. Benim de dogustan sol bobregim de problem var. Bebistede ayni problem cikti. Doktor endişelenecek bisey yok takibi yapilcak dedi. Her gittigimde detaylica bakiyor zaten
Benim bebegiminde sol böbreğinde genişleme varmış çok sukurki iki böbreğinde değil doktor banada korkulacak bisey yok takip edicez sadece dedi
Parlaklık bir sıkıntı demek değilmiş, normal bebeklerde görülüyor zaten.Kalbinde 1 nokta parlaklık çıkmıştı. Geri kalan hiçbir seyın de sorun yoktu...
Yarin gidicem cnm valla bende sonuclari ogrenince yazarim insallah hepimiz saglikli bebeciklerimizi kucagimiza aliriz.Detaylı sonucunuz nasıl cikti
Evet doktorum da oylededi zaten . Fetal ekoya yolladı. Ama bence gerek yok dedi. Biz de gitmedik. Önmli olan o noktanın adedi.Parlaklık bir sıkıntı demek değilmiş, normal bebeklerde görülüyor zaten.
yok canım ölçü söylemedi hafif büyüme var dediEvet canm takiptan baska biseu yapılmıyor şuan. Ne kadar buyume var ölçüsünü verdi mi
Benim bebeğimin kalbinde kaçak var ama her bebekte olur dedi doktorum tekrar bakılacak 1hafta sonra inşallah iyi sonuçlar alırızKalbinde 1 nokta parlaklık çıkmıştı. Geri kalan hiçbir seyın de sorun yoktu...
gecmis olsun. büyüdükce düzelir mutlaka.Benim bebeğimin kalbinde kaçak var ama her bebekte olur dedi doktorum tekrar bakılacak 1hafta sonra inşallah iyi sonuçlar alırız
Kalbinde kaçak ne ola ki ?? :/Benim bebeğimin kalbinde kaçak var ama her bebekte olur dedi doktorum tekrar bakılacak 1hafta sonra inşallah iyi sonuçlar alırız
Can'ım naptın bebeğin nasıl düzelme oldu mu,ç? Benim bebeğimde de varmış genişlemeBenim bebegimde böbrek genişlemesi olduğunu söyledi:-(