Detaylı ultrason sonucunuz nasıl cikti

Bizim normal. Sadece amniyotik sıvın sınırda demisti, bol su tavsiye etmisti, 2 gün önceki randevumda sıvı gayet iyi dedi dr.um, yeterli seviyeye ulasmıs. Bol su ve meyve takviyesi yaptım ben 3 haftadır.

Benim bebegimde böbrek genişlemesi olduğunu söyledi:-(

Kızlar ben de bugün yaptırdım çok şükür yolunda her şey dedi. İnşallah sıkıntısı olanın da biran önce normale döner sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza. Benim size bir sorum var detaylı ultrason fotoğraflarınız nasıl benimkiler net değil çok üzüldüm bir aydır görmek için sabırsızlanıyodum:(

Ben de yarin yaptiricam insallah bir sorun cikmaz.
Bobrek genislemesi arkadasima da soylenmisti ama doguma kadar duzeldi. Sizin de duzelir insallah.

Benimkndede genisleme var canm. Benim de dogustan sol bobregim de problem var. Bebistede ayni problem cikti. Doktor endişelenecek bisey yok takibi yapilcak dedi. Her gittigimde detaylica bakiyor zaten
Benim bebegiminde sol böbreğinde genişleme varmış çok sukurki iki böbreğinde değil doktor banada korkulacak bisey yok takip edicez sadece dedi

Kizlar bizim bebekte saglikli sukur girdik detayliya bebekte sıkıntı yok benim safra kesemde kocaman taş cikti iki senedir yaklasik ordaymis :)

Back
X