Detaylı ultrason sonucunuz nasıl cikti

Evet doktorum da oylededi zaten . Fetal ekoya yolladı. Ama bence gerek yok dedi. Biz de gitmedik. Önmli olan o noktanın adedi.
bizim de oyle bir sorunumuz oldu fetal ekoya yolladı aynı gun gataya gıttık bir sorun teskil etmez dedi bi tek bulguyla gecen hafta kontrolde parlaklıgı göremedi doktor. gatadaki de dogumdan sonra bi ara gelin içimiz rahtalasın bakalım dedi

Benim bebegimde böbrek genişlemesi olduğunu söyledi:-(

Oğluma detaylı ultrasonda böbrek genişlemesi oldugunu söylediler.. Doğana kadar bu devam etti. Dokgduktan sonraa 2 böbregindede oldugu anlasıldı. doktorum erkek bebeklerinde genelde cok olur geçer dedi. Ve cok şükür düzelti genişlemesi. canınızı sıkmayın bende cok üzülmüştüm. sizi çok iyi anlıyabiliyorum. ama gerçekten geçiyor

bizim de oyle bir sorunumuz oldu fetal ekoya yolladı aynı gun gataya gıttık bir sorun teskil etmez dedi bi tek bulguyla gecen hafta kontrolde parlaklıgı göremedi doktor. gatadaki de dogumdan sonra bi ara gelin içimiz rahtalasın bakalım dedi
Hiç gerek yok bence. Para tuzağı hepsi. Çünkü bebislerde bu durum çok normal..

Oğluma detaylı ultrasonda böbrek genişlemesi oldugunu söylediler.. Doğana kadar bu devam etti. Dokgduktan sonraa 2 böbregindede oldugu anlasıldı. doktorum erkek bebeklerinde genelde cok olur geçer dedi. Ve cok şükür düzelti genişlemesi. canınızı sıkmayın bende cok üzülmüştüm. sizi çok iyi anlıyabiliyorum. ama gerçekten geçiyor
İki böbrekte de var canım benim bebeğim kız ama her ay böbrek büyüdükçe oda ilerliyor inş bizimde geçer hayirlisiyla saolasin canim tesekkur ederim

Benim bebeğime de eko istedi Dr ve böbreğinizin birinde hafif bir büyüme var malesef bebeğim kız :(

Mrb benim oglumdada vardi . Cok sukur dogumdan sonra yavas yavas dustu iyilesti. İlk bir yil baktirim kullandik. Antibiyotik dr onemli . Sebebi onemli.erken dogumu dikkate alin gerekli onlemleri alin. Allah yarimciniz olsun hamileligim berbat gecti . Siz oyle yapmayin. Bebegin suyu onemli ictigi suyu idrarla cikariyor bobrek atamayinca icinde birikiyo oda genisleme yapiyor .

Bide bebek erkense dogumdan sonra yeni dogan sunneti yaptirin acisi olmuyo ve bobregin enfeksiyon kapma riski azaliyo

Back
X