Detaylı ultrason yapılmali mı?isteğe mı bağlı ?

Sermin3694

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
1.368
391
123
35
Tdetayli ultrason neden gerekli yaptıran var mi

Kesinlikle yapılmalı. Down sendromu olabileceği bütün değerler tek tek ölçülüyor. Beyincik beyin omurilik vs. Bütün organlara bakılıyor çalışıyomu diye. Yüzü inceleniyor herhangi bi problem varmı diye.
Şöyle düşün. Sen bu ultrasona bişey varsa bebeğini aldırmak için girmiyosun tabikide. Bi problem görülürse doğum esnasında önlemini alacak doktorlar gelecek direk müdahele olacak. Mesela bebek su yutamazsa içerde mide gelişemez yutağında mı sorun var diye doktorlar doğmda direk onunla ilgilenirler. Biz bu mantıkla girdik iyikide girmişim içim rahatladı çok şükür

İkili test gibi değil yani çok sevindim bunu bende gönül rahatlığıyla yaptırırım ama kendi doktorum perinatiloji uzmanina yönlendirdi bunu kadın doğum uzmanları yapmıyor mu

Kaç dakika diyor canım bide kaçıncı haftada girdin

Önemliymiş tabi detaylı ultrason ama kaçıncı hafta da kızlar bide fiyatlar nasıl bilenler varsa

Bende kendi doktorumda olmadım farklı bi hastanede başka doktor baktı çokta güzel ilgilendi sağolsun. Randevu alıyosun zaten önceden. Bana kaç haftalık olduğumu sordu, ona göre gün verdi 19+5 te gittim ben yarım saate yakın sürmüştür. Ama yüzüne bakamadı. Göstermedi onun için ayrı bi gün verdi tekrar ücretsiz olarak gideceğim

Sağolun kızlar ya Azerbaycan dayım şimdilik inşallah o günlere kadar gelirim Türkiye ye burda bilmeyince bişey bide pahalı tabi ikili testte istemedi doktor kendi başıma özel hastaneye gittim ultrasona sağolsun ense kalınlığını bari ölçtü normal dedi

Anne karnında tedavi edilebilecek bazı problemleri önceden farkedebiliyorsun. 2li 3lü taramaya karşıyım ama tedavisi olan şeyler için bakılmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…