Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk kez duydum boylesini.. baska dr a mi gitseniz...kızlar 18+2 günlük hamileyim ayrıntılı ultrason istedi doktorum biraz kilom olduğu için net göremem dedi doktor başına gelen var mı napıcam bilmiyorum araştırmadan randevu aldım ama yaptırmayan var mı böyle sorun yaşayan ya da![]()
Ya bende ilk kez duydum bazı insanlarda oluyomuş baska hastaneyi arayıp sordum onlarda olabilir dedi o yüzden bende araştırmadan randevu alıcam moralım bozuldu yailk kez duydum boylesini.. baska dr a mi gitseniz...
Bu durumu bende yaşadım sıkma canını... 2 li tarama da gittiğim radyoloğ bana 23. Haftada gel dedi ve bende 22+6 dda gittim ve sıkıntısız bir şekilde usg mi yaptırdım.kızlar 18+2 günlük hamileyim ayrıntılı ultrason istedi doktorum biraz kilom olduğu için net göremem dedi doktor başına gelen var mı napıcam bilmiyorum araştırmadan randevu aldım ama yaptırmayan var mı böyle sorun yaşayan ya da![]()
94 kilo falanım suanda canımCanım ayrıntılı ultrason için zaten genelde radyoloji yada perinatologa yönlendiriyorlar. Ama kilo konusunda yorum yapamıyorum kilon ne kadar fazla?
Sana ne demişti doktorun canımBu durumu bende yaşadım sıkma canını... 2 li tarama da gittiğim radyoloğ bana 23. Haftada gel dedi ve bende 22+6 dda gittim ve sıkıntısız bir şekilde usg mi yaptırdım.
Kilolu olduğumu 18 de degil 23. Haftada gelmem gerektiğini öteki türlü bebeği rahat göremeyeceğini söyledi. 23 hafta gittim ve Allaha şükür ki sıkıntı yoktu herşey normaldiSana ne demişti doktorun canım
kızlar 18+2 günlük hamileyim ayrıntılı ultrason istedi doktorum biraz kilom olduğu için net göremem dedi doktor başına gelen var mı napıcam bilmiyorum araştırmadan randevu aldım ama yaptırmayan var mı böyle sorun yaşayan ya da![]()
kızlar 18+2 günlük hamileyim ayrıntılı ultrason istedi doktorum biraz kilom olduğu için net göremem dedi doktor başına gelen var mı napıcam bilmiyorum araştırmadan randevu aldım ama yaptırmayan var mı böyle sorun yaşayan ya da![]()