Detaylı ultrason

Pembela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2018
141
41
98
29
kızlar 18+2 günlük hamileyim ayrıntılı ultrason istedi doktorum biraz kilom olduğu için net göremem dedi doktor başına gelen var mı napıcam bilmiyorum araştırmadan randevu aldım ama yaptırmayan var mı böyle sorun yaşayan ya da :(

kızlar 18+2 günlük hamileyim ayrıntılı ultrason istedi doktorum biraz kilom olduğu için net göremem dedi doktor başına gelen var mı napıcam bilmiyorum araştırmadan randevu aldım ama yaptırmayan var mı böyle sorun yaşayan ya da :KK43:
ilk kez duydum boylesini.. baska dr a mi gitseniz...

Canım ayrıntılı ultrason için zaten genelde radyoloji yada perinatologa yönlendiriyorlar. Ama kilo konusunda yorum yapamıyorum kilon ne kadar fazla?

Merhaba ben de 25 haftalık hamileyim ayrintili ultrason artık her hamileden isteniyor 20_24. Haftalar arası oluyor perinatolog ya da radyologun cekmesi lazim

kızlar 18+2 günlük hamileyim ayrıntılı ultrason istedi doktorum biraz kilom olduğu için net göremem dedi doktor başına gelen var mı napıcam bilmiyorum araştırmadan randevu aldım ama yaptırmayan var mı böyle sorun yaşayan ya da :KK43:
Bu durumu bende yaşadım sıkma canını... 2 li tarama da gittiğim radyoloğ bana 23. Haftada gel dedi ve bende 22+6 dda gittim ve sıkıntısız bir şekilde usg mi yaptırdım.

Artik cogu gebeden isteniliyor ayrintili ultrason iki hafta once girdim cok cok güzel bebeginizin heryerini tek tek inceleyip anlatiyorlar. Benim tup bebek ve biraz sıkıntılı durumum oldugu icin gerek var demisti doktorumuz oyuzden yaptirmama gibi lüksüm yoktu. Yaklasik 45dk sürüyor gönul rahatligiyla usg nizi yaptirin hicbir sıkıntı yok...

Sağlık Bakanlığı 2li test ile ileri düzey usg yi zorunlu kılıyor... Yaptırmak istemeyenden imza alınıyor.

Ben geçen hafta gittim tavsiye üzerine çok memnun kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben de seninle hemen hemen aynı durumdayım canım. 21. hafta itibariyle gelsen daha iyi olur dedi buradaki perinatolog.
Ben de 20+1 de gidicem bakalım

Ben kilolu değilim ama doktorum 21+2 ile 22+2 arası detaylı ultrasona gitmemi istedi. Normal bence, dert etmeyin

Back
X