kızlar 18+2 günlük hamileyim ayrıntılı ultrason istedi doktorum biraz kilom olduğu için net göremem dedi doktor başına gelen var mı napıcam bilmiyorum araştırmadan randevu aldım ama yaptırmayan var mı böyle sorun yaşayan ya da
kızlar 18+2 günlük hamileyim ayrıntılı ultrason istedi doktorum biraz kilom olduğu için net göremem dedi doktor başına gelen var mı napıcam bilmiyorum araştırmadan randevu aldım ama yaptırmayan var mı böyle sorun yaşayan ya da
Ya bende ilk kez duydum bazı insanlarda oluyomuş baska hastaneyi arayıp sordum onlarda olabilir dedi o yüzden bende araştırmadan randevu alıcam moralım bozuldu ya
Merhaba ben de 25 haftalık hamileyim ayrintili ultrason artık her hamileden isteniyor 20_24. Haftalar arası oluyor perinatolog ya da radyologun cekmesi lazim
Bu durumu bende yaşadım sıkma canını... 2 li tarama da gittiğim radyoloğ bana 23. Haftada gel dedi ve bende 22+6 dda gittim ve sıkıntısız bir şekilde usg mi yaptırdım.
Artik cogu gebeden isteniliyor ayrintili ultrason iki hafta once girdim cok cok güzel bebeginizin heryerini tek tek inceleyip anlatiyorlar. Benim tup bebek ve biraz sıkıntılı durumum oldugu icin gerek var demisti doktorumuz oyuzden yaptirmama gibi lüksüm yoktu. Yaklasik 45dk sürüyor gönul rahatligiyla usg nizi yaptirin hicbir sıkıntı yok...
Bu durumu bende yaşadım sıkma canını... 2 li tarama da gittiğim radyoloğ bana 23. Haftada gel dedi ve bende 22+6 dda gittim ve sıkıntısız bir şekilde usg mi yaptırdım.
Kilolu olduğumu 18 de degil 23. Haftada gelmem gerektiğini öteki türlü bebeği rahat göremeyeceğini söyledi. 23 hafta gittim ve Allaha şükür ki sıkıntı yoktu herşey normaldi