Detaylı ultrason

Mavilimavi

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2021
63
16
8
Adana da şehir hastanesi veya balcali da detayli ultrason için önce kadın doğumdan mi randevu almamiz gerekiyor detaylı ultrason için onlar muayene edip mi gün veriyor bilen arkadaşlar yazabilir mi çok acil öğrenmem gerekiyor

Adana da şehir hastanesi veya balcali da detayli ultrason için önce kadın doğumdan mi randevu almamiz gerekiyor detaylı ultrason için onlar muayene edip mi gün veriyor bilen arkadaşlar yazabilir mi çok acil öğrenmem gerekiyor
Randevu alman gerekiyor diye biliyorum canım

Bende detaylı ultrasona gireceğim ama nasıl bir yol izlemem gerekli banada yardımcı olurmusunuz balcalida ücret alıyorlar ben devlet istiyorum 🤲🏻🙏🏻

Bende detaylı ultrasona gireceğim ama nasıl bir yol izlemem gerekli banada yardımcı olurmusunuz balcalida ücret alıyorlar ben devlet istiyorum 🤲🏻🙏🏻
Balcali da özel muayeneye giderseniz ücretli normal muayene olarak giderseniz ücretsiz diye biliyorum. Gidip oradaki sekreterlerden bilgi alabilirsiniz

Merhaba ben de detaylı için balcalıdan randevu aldım ilk gidişimde detaylıya alırlar mı acaba

Bildiğim kadarıyla devlet hastanelerinde kadın doğumun yönlendirmesi gerekiyor. Konyada öyle. Ben başka özel hastaneye gidiyorum ama detaylı için medicana hastanesinden direk arayıp randevu aldım.

Back
X