• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Detaylı ultrason

Bebekim2

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2022
16
4
1
35
Kızlar ikili test riskli çıkmıştı bende nipt testi yaptırdım sonuç güzel geldi. Bu gün 23 hafta ve detaylı ultrasona girdim Dr kalbinde parlaklık gördü ve down sendromunda olabilecek bi bulgu dedi ama geçebilir de dedi. Sorum şu ki bunları yaşayan varmı ve sonuç ne oldu illa bi kaç kişi bana cevaben çıkacaktır diye umuyorum

Kızlar ikili test riskli çıkmıştı bende nipt testi yaptırdım sonuç güzel geldi. Bu gün 23 hafta ve detaylı ultrasona girdim Dr kalbinde parlaklık gördü ve down sendromunda olabilecek bi bulgu dedi ama geçebilir de dedi. Sorum şu ki bunları yaşayan varmı ve sonuç ne oldu illa bi kaç kişi bana cevaben çıkacaktır diye umuyorum
Bizde direk fetal dna yaptırdık temiz çıktı. Detaylıda parlaklık gördü hiçbir önemi yok içiniz rahat olsun takip edilecek bir şeyde değil tek başına bir anlamda ifade etmiyor dedi

tek başına anlam ifade etmiyor. parlaklık veya beyaz nokta. çok hafif bir belirteçmiş muhtemelen izoledir. ki siz nipt testinin temiz geldiğini söylüyorsunuz kuşkulanmayın sağlıklı doğacaktır. yanında ek bulgu görmedi değil mi ? 22 haftada çıkmıştı bizde 35 haftada kayboldu.

Back
X