W whitehill Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2025 Mesajlar 31 Emoji Skoru 13 Puanlar 3 Yaş 27 19 Nisan 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi whitehill #1 Detaylı ultrason için yer arayışındayım arkadaşlar. Önerilerinize açığım. Avrupa yakasında yaşıyorum, tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum
Detaylı ultrason için yer arayışındayım arkadaşlar. Önerilerinize açığım. Avrupa yakasında yaşıyorum, tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum
W whitehill Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2025 Mesajlar 31 Emoji Skoru 13 Puanlar 3 Yaş 27 19 Nisan 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi whitehill #2 Yardımcı olabilecek olan yok mu?
M Mys89 Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 873 Emoji Skoru 688 Puanlar 103 Yaş 37 19 Nisan 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi whitehill #3 whitehill .!.: Detaylı ultrason için yer arayışındayım arkadaşlar. Önerilerinize açığım. Avrupa yakasında yaşıyorum, tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum Genişletmek için tıkla... İki hamileliğimde de Fehmi Yazıcıoğlu na gittim memnun kaldım birçok doktor da kendisini tanıyor ayrıca iyi bir doktor
whitehill .!.: Detaylı ultrason için yer arayışındayım arkadaşlar. Önerilerinize açığım. Avrupa yakasında yaşıyorum, tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum Genişletmek için tıkla... İki hamileliğimde de Fehmi Yazıcıoğlu na gittim memnun kaldım birçok doktor da kendisini tanıyor ayrıca iyi bir doktor
W whitehill Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2025 Mesajlar 31 Emoji Skoru 13 Puanlar 3 Yaş 27 19 Nisan 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi whitehill #4 Mys89 .!.: İki hamileliğimde de Fehmi Yazıcıoğlu na gittim memnun kaldım birçok doktor da kendisini tanıyor ayrıca iyi bir doktor Genişletmek için tıkla... Benim de doktorum Aytül Çorbacıoğlu ve Fehmi Yazıcıoğlu’nu önermişti. İlk hamileliğim olduğu için de araştırma içerisindeyim, deneyimleyenlerin önerileri önemli benim için
Mys89 .!.: İki hamileliğimde de Fehmi Yazıcıoğlu na gittim memnun kaldım birçok doktor da kendisini tanıyor ayrıca iyi bir doktor Genişletmek için tıkla... Benim de doktorum Aytül Çorbacıoğlu ve Fehmi Yazıcıoğlu’nu önermişti. İlk hamileliğim olduğu için de araştırma içerisindeyim, deneyimleyenlerin önerileri önemli benim için