buser Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2010 29 0 36 Ankara 26 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi buser #1 Arkadaşlar 20. haftada detaylı ultrason için Ankara'da nereyi önerirsiniz ? cevaplarınızı bekliyorum
balsema Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2012 52 0 16 Ankara 29 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi buser #2 canım devlet hastanesi dersen ben numuneyi öneririm ben orada girdim kontrollerimede oraya gidiyorum hastane mükemmel doktorlarıda....
canım devlet hastanesi dersen ben numuneyi öneririm ben orada girdim kontrollerimede oraya gidiyorum hastane mükemmel doktorlarıda....
buser Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2010 29 0 36 Ankara 30 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi buser #3 balsema .!.: canım devlet hastanesi dersen ben numuneyi öneririm ben orada girdim kontrollerimede oraya gidiyorum hastane mükemmel doktorlarıda.... Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim canım aklımda dursun bakalım bir hafta içinde karar vermem lazım
balsema .!.: canım devlet hastanesi dersen ben numuneyi öneririm ben orada girdim kontrollerimede oraya gidiyorum hastane mükemmel doktorlarıda.... Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim canım aklımda dursun bakalım bir hafta içinde karar vermem lazım