Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayın 15inde güya ayrıntılı ultrasona girdim ben bi detay görmedim doktor baktı organlarını falan saydı tam mı değilmi, kafatası kemiklerine omuriliğine ellerine ayaklarına falan baktı, sonra azıcık banada gösterdi ama bişi anlamadım bebekten... ben erzurumdayım şifa hastanesine gidiyorum burada garip bi sistem var asıl doktoruna giriş yapıyosun onun yanına gidiyosun o odasındaki ultrasondan sana bakmıyo sadece durumunu soruyo, tansiyon, tartı falan sonra ayrıntılı ultrasona sevk ediyo ordan çıkıp diğer tarafa giriş yapıyosun...bakalım bu ilkti bundan sonra her ayki kontrollerimiz böyle olacak.... ben malatyada kontrole gittiğimde tek giriş yaptırdım üstelik orda giriş ücreti 12 tl iken burada 37 tl +15 tl ultrason, ikiside özel hastane, üstelik malatyada doktorun odasındaki ultrasonda muayene oldum ve doktor kendi ekranından bebeği incelerken bende tam karşımdaki koca lcd ekrandan bebeği görebiliyodum, burda öle bişi yok çook şey mi bekliyorum şu hastanelerden yoksa diğer şehirlerdedemi sistem böle
istanbulda da kadın doğum üzerine bir devlet hastanesi var çok ünlüdür.oğlumda oraya gidiyordum senin dediğin gibi dr ayrı usg ayrı odaydı ve dr dan çıkıp usg için randevu alman gerekiyordu.yani 2 haftada bir git gel oluyordu.çünkü hemen usg çekilmiyordu.artık sıkılmış ve özel hastaneye gitmeye başlamıştım.fakat özellerde de böyle bişey duymamıştım her dr odasında usg var çok şükür..ayın 15inde güya ayrıntılı ultrasona girdim ben bi detay görmedim doktor baktı organlarını falan saydı tam mı değilmi, kafatası kemiklerine omuriliğine ellerine ayaklarına falan baktı, sonra azıcık banada gösterdi ama bişi anlamadım bebekten... ben erzurumdayım şifa hastanesine gidiyorum burada garip bi sistem var asıl doktoruna giriş yapıyosun onun yanına gidiyosun o odasındaki ultrasondan sana bakmıyo sadece durumunu soruyo, tansiyon, tartı falan sonra ayrıntılı ultrasona sevk ediyo ordan çıkıp diğer tarafa giriş yapıyosun...bakalım bu ilkti bundan sonra her ayki kontrollerimiz böyle olacak.... ben malatyada kontrole gittiğimde tek giriş yaptırdım üstelik orda giriş ücreti 12 tl iken burada 37 tl +15 tl ultrason, ikiside özel hastane, üstelik malatyada doktorun odasındaki ultrasonda muayene oldum ve doktor kendi ekranından bebeği incelerken bende tam karşımdaki koca lcd ekrandan bebeği görebiliyodum, burda öle bişi yok çook şey mi bekliyorum şu hastanelerden yoksa diğer şehirlerdedemi sistem böle
istanbulda da kadın doğum üzerine bir devlet hastanesi var çok ünlüdür.oğlumda oraya gidiyordum senin dediğin gibi dr ayrı usg ayrı odaydı ve dr dan çıkıp usg için randevu alman gerekiyordu.yani 2 haftada bir git gel oluyordu.çünkü hemen usg çekilmiyordu.artık sıkılmış ve özel hastaneye gitmeye başlamıştım.fakat özellerde de böyle bişey duymamıştım her dr odasında usg var çok şükür..
korsanmartı canım çok para ödüyormuşsun gibi geldi bana, eğer sen ayrıntılı ultrason için 100 tl ödediysen benim girdiğim başka bişi olsa gerek ayrıca her aykı kontrollerim bu anlattığım gibi olacak o zaman benimki normal usgdir, ama asıl doktorumda 11 haftalıkken ultrasona girdiğimde bunun detaylı olmadğını söylemişti aklım karıştı valla..
Benim test sonuclarımda risk gözlemlediği için 17.haftada yapıldı.normalde daha ileri haftalarda yapılıyor anladığım kadarıyla.çünkü ultrason kaydı yaptırırken hastanede çalışan görevli de bi problem mi gözlendi daha sonraki haftalarda yapılıyo genelde ayrıntılı ultrason diye sormuştu.doktorum bana 20 şubata gün verdi detaylı usg için benimle aynı gebelik haftasında olanlar çektirmiş anlamadım valla geç mi kalıyorum ben![]()
Bugün ordu medikal parka gittim orada da ayrıntılı ultrason 120 tl.fiyatlar aşağı yukarı aynı gibi yani.2.basamak ultrason olarak adlandırılıyo bu yaptıkları.30dk civarı sürüyor.bunun haricinde her muayeneye gittiğimde ultrasonla bakılıyor ama bunun için ekstra ücret alınmıyor her 2hastanede de.
yok ya benim gittiğim ayrıntılı falan değil biraz önce accık kurcaladım yorumlara falan baktım herkese özel bi gün veriliyo detaylı için üstelik fiyatlar sizin söylediğiniz gibi 100 ve çok daha üzeri bide sanırım sorun falan varmı diye bakılıyor anladığım kadarıyla... oyy çok cahil hissettim kendimi.. ben bu hastane işlerinden hiç anlamıyom... bide tutmuş ayrıntılıya girdim diyorm ama napayım öle yönlendirdi doktor
merhaba arkadaşlar 4d ultrasonu hangi hastanede yaptıracaksınız belli mi....
ayın 15inde güya ayrıntılı ultrasona girdim ben bi detay görmedim doktor baktı organlarını falan saydı tam mı değilmi, kafatası kemiklerine omuriliğine ellerine ayaklarına falan baktı, sonra azıcık banada gösterdi ama bişi anlamadım bebekten... ben erzurumdayım şifa hastanesine gidiyorum burada garip bi sistem var asıl doktoruna giriş yapıyosun onun yanına gidiyosun o odasındaki ultrasondan sana bakmıyo sadece durumunu soruyo, tansiyon, tartı falan sonra ayrıntılı ultrasona sevk ediyo ordan çıkıp diğer tarafa giriş yapıyosun...bakalım bu ilkti bundan sonra her ayki kontrollerimiz böyle olacak.... ben malatyada kontrole gittiğimde tek giriş yaptırdım üstelik orda giriş ücreti 12 tl iken burada 37 tl +15 tl ultrason, ikiside özel hastane, üstelik malatyada doktorun odasındaki ultrasonda muayene oldum ve doktor kendi ekranından bebeği incelerken bende tam karşımdaki koca lcd ekrandan bebeği görebiliyodum, burda öle bişi yok çook şey mi bekliyorum şu hastanelerden yoksa diğer şehirlerdedemi sistem böle
doktorum bana 20 şubata gün verdi detaylı usg için benimle aynı gebelik haftasında olanlar çektirmiş anlamadım valla geç mi kalıyorum ben![]()
evet benim gittiğim doktorun odasındada usg var ama ordan bakmıyo diğer doktora yönlendiriyo eğer kendiside bakarsa ekstra ücret alınıyor. ben hiç hastane işlerinden anlamam malatyadada böyle bişi görmedim gerçi orda 7 haftalıktım sonrasında sistem değişiyomu bilmiyorum ama anlaşılan pek buradaki gibi değil bide 10-15 dk usgde durmadım yani.
korsanmartı canım çok para ödüyormuşsun gibi geldi bana, eğer sen ayrıntılı ultrason için 100 tl ödediysen benim girdiğim başka bişi olsa gerek ayrıca her aykı kontrollerim bu anlattığım gibi olacak o zaman benimki normal usgdir, ama asıl doktorumda 11 haftalıkken ultrasona girdiğimde bunun detaylı olmadğını söylemişti aklım karıştı valla..
:) drlarla bi iletişim problemi oluyo sanırım herkesin.benim Dr.umda çok konuşkan değil açıkçası.araştırıp okuduklarımda tamamlamam gerekiyor her seferinde.sorularıma ayrıntılı cevaplar veriyo ama heyecandan unutuyorum bazen merak ettiklerimi.
ben istanbulda nisa hastanesinde yaptırıcam 1 şubatta inş:)